Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MERIDIAN - Van Halen-feldolgozás videoklipjét osztotta meg a dán metalbanda

2020-09-18
Az Esbjerg városából származó Meridian együttes egy 'Taking Cover' című feldolgozás-EP-vel lepi meg idén a rajongókat.

A Meridian 'Taking Cover' című mini-albuma várhatóan az ősz végén jelenik meg, a Mighty Music kiadó jóvoltából. Hamarosan közzéteszik a feldolgozás-EP további részleteit...

...de addig is lentebb elérhető az új kiadvány első ízelítője, a 'Hungry For A Game' című Skagarack-feldolgozás hivatalos videoklipje:

Valamint az újabb single / videoklip, az A-Ha klasszikus, 'The Sun Always Shines On TV' című számának feldolgozása.

Bemutatták továbbá a Van Halen-féle 'Why Can't This Be Love' feldolgozásának kisfilmjét is:

A banda aktuális, harmadik, 'Margin of Error' című albuma - ami a 2016-os 'Breaking the Surface' folytatása - szintén a Mighty Music Records jóvoltából látott napvilágot, 2019. március 22-én, CD-n, LP-n és digitális formában.

Az új lemezt a Death Island Stúdió falai között rögzítették, a gitáros, Marco Angioni producelésében. Az új anyagra felkerültek többek közt a 2018-as 'The Fate of Atlantis' EP egyes dalai - köztük a nagy sikereket aratott 'Fragments Of A Life' single is.

A 'Margin of Error' zenei tekintetben alapvetően egy dallamos hard rock album, rajta fülbemászó, lassú, gyors és középtempós himnuszokkal. "Erős dallamok, felejthetetlen refrének és precízen megkomponált szermények" jellemezik ezt a minden tekintetben ütős lemezt.

Lentebb elérhető a 'Fragments Of A Life' című single-dal, plusz az újonnan megjelent 'Second Best', 'The Devil Inside Us All' és 'Circle The Drain' dalok videoklipje.

Bővebb infók a Meridian együttesről, a Facebookon találhatók. Album-rendeléssel kapcsolatos infók a zenekar hivatalos honlapján érhetők el.


MERIDIAN - Van Halen-feldolgozás videoklipjét osztotta meg a dán metalbanda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.