Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Kiadta új albumát a SUICIDAL ANGELS - itt az új videoklip, a 'Bloody Ground'!

2019-08-10
A görög thrasherek 'Years of Aggression' címmel adták ki a 2016-os 'Division of Blood' album folytatását, 2019. augusztus 9-én, a NoiseArt Records jóvoltából.

A Suicidal Angels a következőket közölte az új album kapcsán: "A 'Years of Aggression' véres talajon született; az anyja pedig a színtiszta gyűlölet volt! 3 évvel legutóbbi albumunk, a 'Division of Blood' megjelenése, valamint néhány intenzív turné és fesztivál-fellépés után, most végre eljött az idő, hogy új albummal térjünk vissza! Erősebbek vagyunk, mint valaha! Most pedig büszkén mutatjuk be hetedik, 'Years of Aggression' címmel ellátott stúdióalbumuk borítóját, amit nem más, mint a legnagyobb legenda, Mr. Ed Repka készített! Maradjatok türelemmel, mert rengeteg minden van a tarsolyunkban, és jegyezzétek meg: mi vagyunk a tűz, ami soha nem alszik ki!!".

A tracklista:
01.
Endless War
02. Born Of Hate
03. Years Of Aggression
04. Bloody Ground
05. D.I.V.A
06. From All The One
07. Order Of Death
08. The Roof Of Rats
09. The Sacred Dance With Chaos

Nick Melissourgos, a banda énekes-gitárosa szerezte ezúttal is a dalokat, melyeket végül az athéni Zero Gravity Stúdióban vettek fel, a dobok kivételével; lévén azok Németországban, a papenburgi Soundlodge Stúdióban kerültek rögzítésre. Az új album producerei maguk a bandatagok voltak (most először fordult elő olyan, hogy ugyanaz a felállás rögzített új albumot, mint az előző kiadvány esetében).

A 'Years of Agression' kilenc, "könyörtelen düh által vezérelt" dalt tartalmaz. A hanganyag keverését a neves Jens Bogren végezte le, az Örebro-i Fascination Street Stúdióban; míg a maszterizálás Tony Lindgren nevéhez fűződik.

Az első három ízelítő, a 'Born Of Hate', az 'Endless War' és a 'Bloody Ground' című számok klipjei lentebb elérhetők, a hivatalos album-előzetessel egyetemben.

A Suicidal Angels 'Division of Blood' címmel adta ki legutóbbi stúdióalbumát, 2016. május 27-én, szintén a NoiseArt Records jóvoltából. A lemezről bővebben itt írtunk.


Kiadta új albumát a SUICIDAL ANGELS - itt az új videoklip, a 'Bloody Ground'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.