Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MÖTLEY CRÜE - "Maradjon mindenki otthon"; itt a klasszikus 'Home Sweet Home' dal 2020-as szöveges videója!

2020-03-18
Koronavírus idején is maradjon mindenki Crüehead!

A Mötley Crüe bemutatta klasszikus balladája, a 'Home Sweet Home' új, 2020-as szöveges videóját.

Ennek apropójából a következőket közölte a banda: "Kedves Crüeheadek! MINDANNYIAN össze kell fognunk, ezért kérünk titeket, hogy kövessétek fegyelmezetten a helyi utasításokat a koronavírus-járvány idején. Egy kis "social distancing" nem fog ártani - ezáltal a lehető leghamarabb sikerül majd legyőznünk a vírust. Maradjatok "otthon, édes otthon", biztonságban, és ne felejtsétek el megmosni a kezeteket. Szeretünk titeket".

Közel négy évvel azután, hogy lezajlott a Mötley Crüe utolsó koncertje, nemrég örömhírek érkeztek a rajongók számára. A Mötley Crüe hivatalos honlapján 2019 decemberében az alábbi közlemény jelent meg:

"Alig 6 évvel azután, hogy a Crüe tagjai turné-felfüggesztési esküt tettek, a szerződés a porba hullott, mivel időközben felnőtt egy új Crüe-rajongó generáció, akik kitartóan kérlelték a banda újonnani összeállását. A Netflix életrajzi filmje, a The Dirt sikerei okán a Mötley Crüe közönsége jelentősen megnőtt. Ezt a bandát pedig mindannyian a szabályszegésről ismerjük; így robbantották most is szét a turnézás megszűntetésére irányuló szerződésüket is... méghozzá szó szerint (ez látható a lenti videóban)".

"35 együtt töltött turné-évet követően, és 30 évvel a 'Dr. Feelgood' album megjelenése után a Mötley Crüe tagjai különváltak, és 2015. december 31. után, a Végős Bulit követően nem is álltak szóba egymással. Vince, Nikki, Mick és Tommy egészen 2018-ig bírták egymás nélkül; ekkor vettek ugyanis részt a The Dirt film forgatásán, ami meglepő módon ismét összekovácsolta a társaságot; méghozzá olyannyira, hogy rögtön be is vonultak a stúdióba. A láng tehát újra felgyúlt".

A The Dirt című film jelenleg 95%-on áll a Rotten Tomatoes értékelései alapján; a Mötley Crüe’ népszerűsége pedig újra szárnyal. A banda lemezei és dalai ismét felkerültek a toplistákra. A Crüe-rajongótábor 64%-át immáron egy új, 18 és 44 év közötti közönség adja. A The Dirt megjelenését követő hat hónap alatt a Mötley Crüe digitális stream-nápszerűsége 350%-kal nőtt meg; azonban az új rajongók még mindig nem adatott meg a lehetőség, hogy kedvenceiket élőben is megtekinthessék.

Most viszont eljött a várva várt idő: a Mötley Crüe 2020-ban újra színpadra áll; méghozzá a Def Leppard, a Poison és a Joan Jett And The Blackhearts zenekarok társaságában, egy nagyszabású észak-amerikai turné erejéig!

A Live Nation által szervezett reunion-turné 2020. július 7-én veszi kezdetét, és szeptember 5-én ér véget.

A legfrissebb turné-hírekről a Motley.com oldalon lehet majd értesülni!

A Mötley Crüe a 2015-ös évben indította útjára The Final Tour elnevezésű búcsúturnéját. A nagyszabású körút 2015 utolsó napján ért véget, a los angelesi Staples Centerben.

A legendás banda 2014. január 28-án, kedden adott hivatalos sajtótájékoztatót Los Angelesben, a július elején indult búcsúturnéval kapcsolatban. A népszerű glam-rockerek ezen a konferencián ügyvédjük jelenlétében tettek esküt, hogy - amint 2014-es, 72 állomásos észak-amerikai és 2015-ös európai búcsúturnéjuk véget ér - soha nem fog egyikőjük sem a Mötley Crüe név alatt színpadra lépni.

A The Final Tour 2014-es felvonása az év egyik legsikeresebb koncert-sorozata volt: a Mötley Crüe 72-állomásos búcsúturnéja több mint 45 millió dollár bevételt generált. A 2015-ös koncertdátumokkal együtt összesen 164 bulit nyomott le a csapat. Az utolsó, újévi show - az ünnephez méltóan - még a Crüe-höz képest is igazán nagyszabásúra sikeredett: a remekbeszabott pirotechnikai show, Nikki Sixx basszusgitáros tűzhányó műsora és Tommy Lee 'Crüecifly' hullámvasútja mellett olyan világ-slágereket élvezhettek utoljára élőben a rajongók, mint a 'Kickstart My Heart', a Girls Girls Girls', vagy épp a 'Home Sweet Home', ami előtt Vince Neil énekes a könnyeivel küzdve mondott búcsút a fanoknak, akik több mint 34 éven keresztül rajongtak a bandáért. A 'Home Sweet Home' performansza egyébként már átnyúlt az Újévbe, amit egy grandiózus léggömb-esővel celebrált a stáb.

A nagyszabású buli egy egészestés koncertfilm formájában is megjelent: 2016. június 14-én, kedden mutatták be először a filmet, Észak-Amerika közel 250 kiemelt mozitermében. A produkciót ezt követően fizetős digitális formátumban is elérhetővé tették; egy későbbi időpontban pedig DVD és Blu-ray formájában is napvilágot látott az anyag, aminek koncert-részét Christian Lamb; az extra interjúkat, színfalak mögötti felvételeket és dokumentációkat pedig Jeff Tremaine ('Jackass') rendezte.

Íme a Mötley Crüe: The End című film trailere, a 'Girls, Girls, Girls' hivatalos videoklipje, valamint egy két és fél perces részlet a filmből:

A Mötley Crüe utolsó koncertjéről bővebben itt írtunk.

2017-ben a Mötley Crüe egyik klasszikus lemeze, a 'Girls Girls Girls' - a 30. évforduló alkalmából - speciális változatban került újrakiadásra. A PledgeMusic oldalon megrendelhető pakk a következőket tartalmazza:

- Hat-hat Mötley Crüe album bakeliten és CD-n:

* Too Fast For Love
* Shout At The Devil
* Theatre Of Pain
* Girls, Girls, Girls
* Dr. Feelgood
* Saints Of Los Angeles

- A 'The End' koncertfilm DVD és CD verziója (Staples Center, Los Angeles, 2015).

- A 'The End' című keményfedeles könyv

- Exkluzív Mötley Crüe fotó-litográfia (4 szett)

- Mick Mars gitárpengetői (4 darab)

- A 'The Final Tour' turnéhoz járó laminált pass


MÖTLEY CRÜE -
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.