Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

IRON MASK - új klip a belga power metal banda 6. nagylemezéről: 'I Don't Forget, I Don't Forgive'

2016-10-27
A brüsszeli Iron Mask zenekar jelenleg aktívabb, mint valaha!

Miután a csapat újra kiadta 2010-es 'Shadow Of The Red Baron' albumát, közvetlenül ezután pedig lebonyolított néhány európai koncertet a Luca Turilli-féle Rhapsody társaságában (2016 januárjában), rögtön neki is láttak soron következő, hatodik nagylemezük dalszerzői / stúdiós munkálatainak.

Még a felvételek megkezdése előtt bemutatták új énekesüket, Diego Valdez-t, aki egyébként sem ismeretlen a műfaj rajongói számára, ugyanis ő Argentína egyik legismertebb heavy metal bandája, a Helker frontembere. Vele készült tehát az új Iron Mask album, ami a 'Diabolica' címet viseli. A produceri munkákat - ahogy azt megszokhattuk - ezúttal is a gitáros / frontember, Dushan Petrossi végezte - ahogy a teljes dalszerzői munka is az ő nevéhez fűződik.

A 'Diabolica' hanganyagának keverését Angelo E. Buccolieri (Wireworld Studios) végezte, Petrossi társaságában. Az alább látható lemezborítót Stan W. Decker készítette.

Az album hivatalosan október 14-én jelent meg, az AFM Records gondozásában. Az rendelési infók a banda Facebook-oldalán találhatók meg. Ehhez kedvcsinálóképpen bemutatták az 'I Don't Forget, I Don't Forgive' című szám hivatalos videoklipjét:

Az Iron Mask legutóbbi nagylemeze, a 'Fifth Son of Winterdoom' 2013 novemberében látott napvilágot, szintén az AFM jóvoltából. Ezen az albumon a legendás Mark Boals (Y. Malmsteen, Royal Hunt, Dokken, stb.) énekelt.


IRON MASK - új klip a belga power metal banda 6. nagylemezéről: 'I Don't Forget, I Don't Forgive'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.