Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Hamartia' címmel adja ki 10. stúdióalbumát a NOVEMBERS DOOM - itt az új dal, a 'Zephyr'!

2017-03-21
A Chicago-i death / doom metalista Novembers Doom tavaly októberben vonult stúdióba, hogy felvegye 10. nagylemezét, ami 2017 áprilisában jelenhet meg, a The End Records jóvoltából.

A banda október 21-én vonult be - Chris Djuricic (Jungle Rot, Malevolence) producer társaságában - a Racine-beli (Wisconsin) Belle City Sound Stúdióba. Amint véget értek a felvételek, a hanganyagot elküldték a legendás Dan Swanö-nek (Opeth, Dissection, Katatonia), keverés céljából.

A Paul Kuhr (énekes, dalszerző), Larry Roberts (gitáros), Vito Marchese (gitáros), Mike Feldman (basszer) és Garry Naples (dobos) alkotta, 1989-ben alakult Novembers Doom az egyik legrégebbi amerikai dark / doom metal bandák egyike. Soron következő, 10. nagylemezükkel azt bizonygatják, hogy bőven van még mit kiírnuk magukból.

Paul Kuhr frontember elmondta: “Az egyik legnagyobb kihívást a folyamatos változás, fejlődés jelenti számunkra; viszont mindig sikerült összehoznunk a dolgot, így minden egyes albummal szintet léptünk. Rendszeresen az a célunk tehát, hogy az előzőnél jobb lemezt készítsünk - legalábbis, ami nekünk jobban tetszik -, és ezalól szerintem ez az új album sem lesz kivétel. Dalszerzés közben egyébként most magánéletünkből merítettünk; így ha meg kéne határoznom a zenei irányzatot, azt mondanám, hogy sötétebb és még lehangolóbb lett a hangzásunk - pl. a 'Bled White' albumhoz képest. A dalszövegek tekintetében emberi kapcsolatokról, a jó és a rossz közti párhuzamról, szeretetről, gyűlöletről és haragról van szó. Tehát pontosan arról, amit a Novembers Doom-tól elvárnátok; mert mint tudjátok, az örömzene szar”.

Az új Novembers Doom album 'Hamartia' címmel jelenik meg, 2017. április 14-én, a The End Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

 

01. Devils Light
02. Plague Bird
03. Ghost
04. Ever After
05. Hamartia
06. Apostasy
07. Miasma
08. Zephyr
09. Waves In The Red Cloth
10. Borderline

Alább meghallgatható az album első single-dala, a 'Plague Bird', valamint elérhető a 'Zephyr' című szám szöveges klipje.

A Novembers Doom legutóbbi nagylemeze, a 'Bled White' 2014. július 15-én jelent meg, a The End Records jóvoltából.


'Hamartia' címmel adja ki 10. stúdióalbumát a NOVEMBERS DOOM - itt az új dal, a 'Zephyr'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.