Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Friss playthrough videó az új HOUR OF PENANCE albumról, aminek borítóját ismét Havancsák Gyula tervezte

2017-01-31
Az olasz death metal csapat január végén jelentette meg új nagylemezét, ami a 'Cast The First Stone' címet kapta.

A Prosthetic Records jóvoltából 2017. január 27-én megjelent 'Cast The First Stone' a Kick Recording Stúdióban került rögzítésre, a basszusgitáros, Marco Mastrobuono producelésében. Az album lent látható borítóját - hasonlóan a 2014-es 'Regicide' albumhoz (amiről bővebben itt írtunk) Havancsák Gyula (Stratovarius, Elvenking, Grave Digger, stb.) tervezte.

Giulio Moschini, az Hour Of Penance szólógitárosa / dalszerzője a következőket nyilatkozta az új album kapcsán: "Zenei szempontból ez az eddigi legjobb hangzású albumunk. Keményen dolgoztunk a dalokon; számtalan alkalommal újrahallgattuk őket, mielőtt elküldtük volna a végleges verziót a Prosthetic Records-nak. A várakozást totális megérte, mivel mi magunk is 100%-osan elégedettek vagyunk Marco produceri munkájával. Egyébként szó szerint heteket töltöttünk azzal, hogy különféle mikrofon-technikákat, hardware- és erősítő-beállításokat végeztünk; így kizártunk minden esetleges hibát. Célunk az volt, hogy minél dinamikusabban szóljon ez a lemez, és még egyszer mondom: ez 100%-ban sikerült is".

Paolo Pieri énekes az album koncepciója kapcsán hozzátette: “Az elmúlt években tapasztalt politikai ügyek ismét felszínre hozták a Nyugat és a Kelet közti évezredes konfliktust. Az olyan események, mint a Bataclan-beli terrortámadás - ahol néhány hónappal a történtek előtt jártunk mi is - nagy hatással voltak a dalszövegekre. Mi azt mondjuk: nem számít, ki dobta az első követ; csakis az a lényeg, hogy a végsőkig menő háború helyett a béke és a békés együttélés ideológiáját kövessük".

A 'Cast The First Stone' tracklistája így néz ki:

01. XXI Century Imperial Crusade
02. Cast The First Stone
03. Burning Bright
04. Iron Fist
05. The Chains Of Misdeed
06. Horn Of Flies
07. Shroud Of Ashes
08. Wall Of Cohorts
09. Damnatio Memoriae

Íme a 'XXI Century Imperial Crusade' című dal premiere (valamint annak hivatalos basszusgitáros playthrough-videója), valamint a 'The Chains Of Misdeed' és a címadó dal audiója, plusz a 'Shroud Of Ashes' hivatalos playthrough-klipje:

Az Hour Of Penance 2012-ben adta ki a neves szaklapok által magasan elismert 'Sedition' albumot, aminek megjelenését követően a banda első alkalommal indult észak-amerikai turnéra, melynek során a The Black Dahlia Murder és a Nile társaságában járták az Államokat. Következő nagylemezük, a 'Regicide' még nagyobb sikereket aratott a nemzetköti death metal-színtéren. A 'Cast The First Stone' - hangzás és kiforrott dal-struktúrák tekintetében - minden eddigi H.O.P. kiadványt felülmúl majd.


Friss playthrough videó az új HOUR OF PENANCE albumról, aminek borítóját ismét Havancsák Gyula tervezte
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.