Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Visszatért a H.E.A.T. zenekarba az eredeti gitáros, Dave Dalone

2016-10-16
Miután Eric Rivers gitáros október elején kilépett a svéd hard rock bandából, a csapat egy ismerős arc visszatérését jelentette be.

"Hölgyek és urak! Fogadjátok sok szeretettel köreinkben "új" gitárosunkat, Dave Dalone-t!
Dave a kezdetekről fogva fontos részt vállalt hangzásunk véglegesítésében. Rendkívüli tehetségét és kiváló dalszerzői képességeit bizonyára nem kell bemutatni a H.E.A.T.-fanoknak. Ahogy azt sem kell mondanunk, mennyire izgatottak vagyunk barátunk visszatérése okán!
Miután Rivers sajnálatos módon úgy döntött, kilép a bandából, rájöttük, hogy erre a posztra rajta kívül csak Dave alkalmas. Dave a kezdetek óta jelen volt köreinkben; részt vett a kemény munkában, és nagyban hozzájárult minden sikerünkhöz. Ha valaki, ő kétségkívül tisztában van vele, mivel jár a H.E.A.T. gitárosi posztja! Ahhoz sem fér kétség, hogy a jövőben nagyrészt általa is fog újabb vizekre kalanndozni ez a hajó
” - közölte Jimmy Jay basszusgitáros.

Dalone a H.E.A.T. 2007-es megalakulásától kezdve egészen 2013-ig volt a csapat tagja. Őt követte közvetlenül Eric Rivers, akinek távozásáról itt számoltunk be.

Másik hír, hogy a banda hamarosan nekilát soron következő nagylemeze munkálatainak. Az új album várhatóan 2017 második felére készül el.

A H.E.A.T. aktuális lemeze, a 'Live in London' c. koncertalbum 2015. február 20-án került kiadásra, az earMUSIC jóvoltából (erről itt írtunk). Ezt megelőzően 2014 áprilisában adták ki legutóbbi stúdiólemezüket, 'Tearing Down The Walls' címen.


Visszatért a H.E.A.T. zenekarba az eredeti gitáros, Dave Dalone
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.