Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megjelent az ASKING ALEXANDRIA új videoklipje , a 'House On Fire'

2020-05-09
Az Asking Alexandria egy fél év kihagyás után jelentkezett friss dalokkal.

Az Asking Alexandria 2020. május 15-én adja ki új, 'Like a House on Fire' című stúdióalbumát, a Sumerian Records jóvoltából.

Ben Bruce gitáros elmondta: "Agyondolgoztuk a seggünket is az utóbbi években, hogy megalkossuk ezt az albumot. Most azonban végre kijelenthetjük, hogy teljes mértékig elégedettek vagyunk azzal, amit műveltünk! Ezek a dalok győzelemről, erőről és rugalmasságról szólnak. Valamint a szerelem, a szenvedély és a hit elvesztéséről. Dalok, amelyek a továbblépést sürgetik; dalok, amelyek a kalandozást éltetik. Ez az album tele van szeretettel és szenvedéllyel. Egyenesen az Asking Alexandria öt tagjának szívéből szól minden nóta!".

Az új lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. House On Fire
02. They Don't Want What We Want
03. Down to Hell
04. Antisocialist
05. I Don't Need You
06. All Due Respect
07. Take Some Time
08. One Turns To None
09. It's Not Me (It's You)
10. Here's to Starting Over
11. What's Gonna Be
12. Give You Up
13. In My Blood
14. The Violence
15. Lorazepam

Az Asking Alexandria első új száma, a 'They Don’t Want What We Want (And They Don’t Care)' elérhető digitális kislemez formájában; lentebb pedig elérhető a hivatalos szöveges videó.

"Alig várjuk már, hogy élőben is eljátszhassuk ezt a számot! Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a magasba emelhetjük a rockzene zászlaját ezzel a nótával! Reméljük, mindannyian rongyosra rázzátok a fejeteket e dalra!" - fűzte hozzá a csapat.

Újonnan megjelent az 'Antisocialist' című szám hivatalos videoklipje, valamint a 'Down To Hell' dal szöveges videója. Íme a premierek:

Alább elérhető a 'House On Fire' dal hivatalos "karantén-videója" is:

Az Asking Alexandria 2019 nyarán oszotta meg legutóbbi single-dalát, a 'The Violence'-et, aminek videoklipjét Jensen Noen rendezte, illetve Sam Malko, Brand Birtwistle és Joe Grayem producelte. Mint kiderült, ez a dal is felkerült az új nagylemezre.

Az Asking Alexandria 2016-ban egyesült újjá eredeti énekesével, Danny Worsnop-pal. Előtt az ukrán Denis Shaforostov volt a banda frontembere, akivel közösen mindössze egyetlen albumot rögzített az Asking Alexandria: a 'The Black' című lemez (amiről bővebben itt írtunk) a Sumerian Records jóvoltából jelent meg, 2016. március 25-én. A Worsnop-pal való újjáegyesülést követően született meg a banda legutóbbi nagylemeze, amit egyenesen a zenekarról neveztek el: az 'Asking Alexandria' album 2017 októberében látott napvilágot.


Megjelent az ASKING ALEXANDRIA új videoklipje , a 'House On Fire'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.