Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE MIST - a brazil thrasherek kultikus albuma, a 'Phantasmagoria' 30. évfordulója alkalmából újjáéled a banda

2019-02-02
A Greyhaze Records nemrég bejelentette, hogy februárban újra piacra dobja a legendás brazil thrash banda bemutatkozó, 1989-es albumát, a 'Phantasmagoria'-t.

A Sepultura egykori gitárosa, Jairo Guedz döntött úgy, hogy kultikus bandája 30. évfordulója alkalmából egy ünnepi turné keretében éleszti újjá a The Mist együttest. A zenekar jelenlegi felállását a 'The Hangman Tree' albumon szereplő zenészcsapat alkotja: Jairo mellett Vladimir Korg énekes, Chris Salles dobos és Wesley Ribeiro (Hells Punch, Hammurabi, Drowned) basszusgitáros játszik majd a Scarecrow Tour XXI elnevezésű körúton, aminek dátumait és állomásait hamarosan nyilvánosságra hozzák.

"Szeretnénk a lehető legkiválóbb koncert-élményt nyújtani rajongóinknak;egyben szeretnénk inspirálni mindenkit, és saját életünkbe is új perspektívákat hozni. Nem hagyunk cserben senkit!. Induljon hát az őrület!!!".

A Greyhaze Records nemrég újra piacra dobta a legendás brazil thrash banda bemutatkozó, 1989-es albumát, a 'Phantasmagoria'-t. A veterán énekes, Vladmir Korg (aki eredetileg a Chakal frontembere) által vezetett The Mist együttes a 'Phantasmagoria' albummal írta be magát a nemzetközi thrash-történelemkönyvbe. Kultikussá vált debüt-albumuk 2017. február 3-án újra megjelent; méghozzá CD-n, bakelitlemezen és kazettán is, mintegy engesztelésképpen a rajongóknak, akik manapság csak nehezen tudnának hozzájutni ehhez a mesterműhöz (az újrakiadásra itt lehet leadni a rendelést).

Az eredetileg 1989-ben kiadott 'Phantasmagoria' stílusa jóval egyedibbnek számított a korabeli brazil extrém metal bandák hangzásához képest - a The Mist még a világhírű Belo Horizonte-i színtéren is kiemelkedett különleges megszólalásával. Első albumuk - amellett, hogy egy vérbeli thrash-attakról van szó - egy precízen kidolgozott, tűpontossággal megkomponált metal-alkotás. Cristiano Salles dobos könyörtelen thrash-ütemei és Korg elhibázhatatlan halál-üvöltései alapozták meg az album klasszikussá válását. A 'Phantasmagoria' azonban sajnos mégsem kapta meg a neki járó elismerést, de ennek ellenére (vagy épp ezért) az egyik legkultikusabb thrash-lemezként tekintenek rá a műfaj hardcore rajongói; pláne, hogy az eredeti, '89-es bakelit azóta még egyszer nem jelent meg semmilyen formában.

A Greyhaze Records tehát most igazságot tesz: a 'Phantasmagoria' 2017. február 3-án Észak-Amerikában és Európában is újra elérhetővé vált, rajta az eredeti klasszikusokkal:

01. Flying Saucers In The Sky
02. Smiles, Tears And Chaos
03. A Step Into The Dark
04. The Enemy
05. Hate
06. Barbed Wire Land (At War)
07. Phantasmagoria
08. Lightning In The Dark
09. Like A Bad Song
10. Faces Of Glass

Az újrakevert albumot itt lehet meghallgatni teljes egészében.


THE MIST - a brazil thrasherek kultikus albuma, a 'Phantasmagoria' 30. évfordulója alkalmából újjáéled a banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.