Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az új videoklip az ANNIHILATOR 'Ballistic, Sadistic' című albumáról: 'Armed To The Teeth'!

2019-12-31
A veterán kanadai thrasherek 17. stúdióalbuma, a 'Ballistic, Sadistic' 2020. január 24-én lát napvilágot, a Silver Lining Music kiadó jóvoltából.

Az Annihilator név nem igényel különösebb magyarázatot, bemutatást a nemzeközi metal-színtéren; lévén az 1984-ben alakult, kanadai zenekar az elmúlt évtizedekben többször is körbeturnézta a világot, és többmillió albumot adott el ezidő alatt. Az Annihilator zenekarról olyan legendás bandák egyes tagjai nyilatkoznak elismerően, mint a Megadeth, a Pantera, a Dream Theater, a Children Of Bodom, a Lamb Of God, az Opeth, vagy a Trivium. Jeff Waters és bandája pedig 35 évvel a megalakulás után sem áll le: továbbra is megállás nélkül turnéznak világszerte, és rendre adják ki a minőségibbnél minőségibb metal-albumokat. Hosszú időbe telik, mire egy zenekar legendás státuszba lép, és senki nem is vitathatja, hogy az Annihilator a műfaj egyik legnagyobb tanítójának, inspirációjának, legendájának számít.

A banda új albuma, a 'Ballistic, Sadistic' 2020. január 24-én jelenik meg. A 17-es számú Annihilator lemez producere és hangmérnöke maga Waters volt. A felvételek Nagy-Britanniában, a durhami Watersound Stúdióban zajlottak, Rich Hinks basszusgitáros hangtechnikai közreműködésében. A hanganyag végleges maszterizálását a veterán Maor Appelbaum végezte el saját, kaliforniai stúdiójában.

A 'Ballistic, Sadistic' megjelenik limitált digipakban, bakeliten és digitális változatokban. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Armed To The Teeth
02. The Attitude
03. Psycho Ward
04. I Am Warfare
05. Out With The Garbage
06. Dressed Up For Evil
07. Riot
08. One Wrong Move
09. Lip Service
10. The End Of The Lie

Az első single-dal, az 'I Am Warfare' lentebb elérhető szöveges videó formájában:

Újonnan megjelent a 'Psycho Ward' című szám hivatalos videója is, amit Waters így kommentált: "A 'Psycho Ward' egy őjabb példája annak, hogy bandánk visszatért a gyökerekhez, de ugyanakkor egy kis kortárs csavar is szorult a nótába. A 'Psycho Ward' a 'Never, Neverland' album zenei vibrálását eleveníti fel - konkrétan annak is a 'Stonewall' című számát, de dalszövegi tekintetben ezúttal egy jóval drasztikusabb téma mutatkozik be: a családon belüli erőszak. A '90-es évek óta írok dalokat ebben a témában, de ez a dal tökéletes prezentációja az "old-school" metal és jócélú dalszövegek kombinációjának. Élvezzétek hát ezt a nótát!".

A legfrissebb premier az 'Armed To The Teeth' című számhoz fűződik. Íme a dal hivatalos videója:

Alább megtekinthető a 'Dressed Up For Evil' szöveges videója is:

Az album munkálatait dokumentáló videó- / interjú-sorozat első hat része itt érhető el:

Az Annihilator jelenlegi felállását Jeff Waters énekes-gitáros, Rich Hinks basszer, Aaron Homma gitáros és Fabio Alessandrini dobos alkotja.

Hamarosan bejelentik a 2020-as lemezbemutató turnét!


Itt az új videoklip az ANNIHILATOR 'Ballistic, Sadistic' című albumáról: 'Armed To The Teeth'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.