Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Pénteken kiadja második albumát a Ned Flanders által inspirált metalbanda, az OKILLY DOKILLY - itt az új dal, a 'Bulletproof Glass'!

2019-03-27
A népszerű Simpson család rajzfilmsorozatból ismert figura, Ned Flanders ihlette Okilly Dokilly együttes egyúttal bemutatta vadonatúj klipjét is.

A "világ egyetlen nedal-bandája" [a 'Ned' és a 'metal' szavak keresztezése] 'Howdilly Twodilly' címmel adja ki második nagylemezét, március 29-én, pénteken. Az albumhoz ízelítőképpen elérhető lentebb az első single-dal, a 'Reneducation' hivatalos audiója, ami megvásárolható az iTunes-on és a Bandcamp-en.

Az új album munkálatai kapcsán a banda front-Nedje, Head Ned elmondta: "Nedék bezárták magukat a stúdióba, miközben arra vártak, hogy egy becspódó bolygó elpusztítsa Springfield-et... A 'Howdilly Twodilly' album által remélhetőleg egy lépéssel közelebb kerülünk végleges célunkhoz, a világ újra-nedesítéséhez. Ehhez pedig univerzális, társadalmilag birtokolt eszközökkel járulunk hozzá. A 'Howdilly Twodilly' munkálatai terápia-számba mentek Nedék számára; és ugyanígy ajánljuk mindenkinek ezt az anyagot, napi hét hallgatásra".

A 'Howdilly Twodilly' albumot a banda Bandcamp-oldalán lehet előrendelni.

Az Okilly Dokilly felállását az alábbi tagok alkotják:

Head Ned – ének, hörgés, basszusgitár, mandolin, ütős hangszerek
Red Ned – szintetizátor, vokál
Stead Ned
– gitár
Thread Ned – basszusgitár
Bled Ned
– dobok

A zenekar dalait Head Ned írja; a produceri munkákban az összes tag részt vesz. Az album felvételei és keverése az Arizona-beli Mesában, az Audioconfusion Stúdióban zajlottak, 2018 tavaszán és nyarán. A dalokat maszterizálta: Skip Rimza. A banda promóciós fotóit Ris Marek (Peach Girl Photography) készítette.

Íme az új single, a 'Reneducation' Nick Mills által rendezett videoklipje:

Újabban megjelent a 'Bulletproof Glass' című szám is:

Alább a banda teljes debütáló albuma (2016) végighallgatható:

További érdekességekért érdemes ellátogatni az Okilly Dokilly Facebook-oldalára!

A banda egyébként néhány napja indult észak-amerikai headliner turnéra, melyen a Playboy Manbaby együttes kíséri útra őket. A következő, Howdilly Twodilly Tourdilly nevezetű turné áprilisban veszi kezdetét. A dátumok és állomások listája itt érhető el.


Pénteken kiadja második albumát a Ned Flanders által inspirált metalbanda, az OKILLY DOKILLY - itt az új dal, a 'Bulletproof Glass'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.