Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'A Blunt Description of Something Obscene' címmel bemutatta új albumát a PROTOSEQUENCE zenekar

2020-05-20
A kanadai technikás / prog-metal / djent banda 'A Blunt Description of Something Obscene' címmel adta ki új EP-jét május 19-én, a Lacerated Enemy Records jóvoltából.

A 2016-os, 'Schizophrene' című EP és a 2017-es 'Biophagus' mini-album folytatásán a Protosequence ismét a tőle megszokott zenei elegyet prezentálja; vagyis a neves metalcore bandákra (August Burns Red, Novelists) jellemző dallamos riffelésekre és a jellegzetes tech-death metal elemek tömkelegére kell számítani a zenekar harmadik, 'A Blunt Description of Something Obscene' című EP-jén is.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, a Lacerated Enemy Records kiadóval kötöttünk szerződést! Egyúttal bemutathatjuk új énekesünket (Josh Hahn) és új EP-nket is, amit 'A Blunt Description of Something Obscene' címmel láttunk el. Ez a lemez tehát sok tekintetben fordulópont a Protosequence számára. Izgatottan állunk a fényes jövő előtt!" - közölte a banda, aminek jelenlegi felállását Jacob Teeple basszusgitáros, Josh Hahn énekes, Dylan Parker gitáros-vokalista és Logan Vars dobos alkotja.

Az 'A Blunt Description of Something Obscene' album vokál-témáit Diego Trujillo hangmérnökkel vették fel, az Oracle Stúdió falai között. A gitár- és a basszus-témákat Josh Hahn felügyelete mellett rögzítették, az Ass Pirate Stúdióban; a keverést és a maszterizálást pedig szintén Trujillo végezte el az Oracle-ben. A lemezborító Jois Cabe műve.

Az alábbi lejátszó révén CD-n és digitálisan is megrendelhető (és végighallgatható) a május 19-én megjelent EP:

A 'Savagery In Fundamental Behaviours' című szám hivatalos szöveges videója itt érhető el; lentebb pedig meghallgatható a címadó dal:

A Protosequence korábbi dalait, albumait a Bandcamp-en lehet meghallgatni, megrendelni; a bandáról bővebb infókat, híreket pedig a Facebookon lehet találni.


'A Blunt Description of Something Obscene' címmel bemutatta új albumát a PROTOSEQUENCE zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.