Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

WORSTENEMY - 'Seasons Of War' című számához forgatott videoklipet az olasz death metal banda

2019-03-18
A Wormholedeath kiadó kötelékébe tartozó, szardíniai death metal csapat bemutatta aktuális albuma, a 'Deception' legfrissebb promó-klipjét.

A WorstEnemy 2016 novemberében (Jonathan Mazzeo producerrel) bevonult a Mathlad Stúdióba, új albuma rögzítése végett. A banda később egy videóban jelentette be új nagylemezét, ami a 2013-as 'Revelation' album folytatása. Az új, 'Deception' címet viselő album rögzítése 2017 őszén ért véget - ezt követően Kanadába küldték a hanganyagot, hogy a neves Christian Donaldson (Cryptopsy) lekeverje a dalokat.

A 'Deception' az USA-ban 2017. november 17-én, Európában pedig december 8-án jelent meg (ez utóbbi változat az Aural Music Group jóvoltából).

Alább elérhető az első dal-premier, a 'Conquer The Illusion' szöveges videója, amiben megismerhetjük a további részleteket és a lemezborítót is (amit Nestor Avalos készített):

2018 júniusában egy újabb promóciós klipet osztottak meg, ízelítőképpen az új lemezhez - ez nem más, mint a 'Grind' című Alice In Chains-feldolgozás hivatalos videoklipje. A 'Deception' album 10. számaként funkcionáló 'Grind'-ról Mario Pulisci énekes-gitáros a következőket nyilatkozta: "Ez a szám igencsak érdekes kihívást jelentett számunkra. Az volt a célunk, hogy e nagyszerű dalt átkomponáljuk WorstEnemy-verzióba - már csak azért is, mert az Alice In Chains volt az egyik banda, ami a legnagyobb hatást gyakorolta ránk; mind a magánéletben, mind zenei szempontból. A 'Grind' ezen interpretációját természetesen Layne Staley emlékének ajánljuk".

2019 márciusában továbbá megosztották a 'Seasons Of War' dal szöveges videóját:

Az alábbi dokumentációs kisfilmben a tagok elárulnak néhány kulisszatitkot az új album kapcsán; illetve bemutatják a banda két új "szerzeményét", Simone "Arconda" Piras dobost és Luigi Cara basszusgitárost:

A WorstEnemy zenekarról bővebb infók a Facebook-on találhatók.


WORSTENEMY - 'Seasons Of War' című számához forgatott videoklipet az olasz death metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.