Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a Danger Danger, a Trixter és a Rainbow egyes tagjai által alapított TOKYO MOTOR FIST új dala és videoklipje, a 'Mean It'!

2020-07-10
Az all-star banda második albuma frissen jelent meg.

Nem kell feltétlenül rajonganod a '80-as évekbeli metalzenéért, hogy tudd, a Danger Danger énekese (Ted Poley) és a Trixter gitárosa / producere (Steve Brown) ha összeáll, abból egy végtelenül kreatív kollaboráció jön létre. Ez a két veterán, New Jersey-beli zenész néhány évvel ezelőtt megalapította a Tokyo Motor Fist együttest, amely 2017. február 24-én jelentette meg debüt-albumát.

A Tokyo Motor Fist pontosan az, amit elsőre elképzelsz: dallamos, pozitív üzeneteket sugárzó, minőségi hard rock banda. Fogós refrének, erős gitár-riffek, gyilkos ritmus-szekció - mi másra lenne szüksége egy klasszikus melodic rock fannak?! Pláne, hogy adottak a nagy nevek is: Poley és Brown mellett ugyanis Greg Smith (Ted Nugent, Rainbow, Alice Cooper) és Chuck Burgi (Rainbow, Blue Oyster Cult, Joe Lynn Turner) alkotja a TMF felállását!

Ted és Steve már hosszú évek óta jóbarátok. Annak idején számos közös klub-turnét lebonyolítottak adott bandáik, a Danger Danger és a Trixter színeiben. Az elmúlt esztendőkben csak még inkább elmélyült barátságuk; sőtmitöbb kreatív kötődésük: érett tehát egy közös projekt megalapítása, aminek révén újabb platformra talált kettejük sajátos kifejezés-módja. Köszönhetően a Frontiers kiadónak, ez a koncepció 2016-ra valósulhatott meg.

Steve Brown korábban elmondta: "Az, hogy ebben a projektben rock 'n' roll-testvéreimmel - Ted Poley-val, Greg Smith-szel és Chuck Burgi-val - közösen dolgozhatok, egyszerűen fenomenális érzés! Remekül érezzük magunkat egymás társaságában, és ez megmutatkozik dalainkban is! Mint dalszerző, nem is lehetnék ennél boldogabb a végeredménnyel. A Trixter, a Danger Danger, a Def Leppard, a Bon Jovi és a Cheap Trick rajongói igazi kényeztetésre számíthatnak!".

Ted Poley hozzátette: "Ilyen kaliberű srácokkal együtt dolgozni, egyszerűen fantasztikus! Izgatottan vágtam bele már az elején a dologba, régi barátom, Steve Brown társaságában; aki nem csak egy mérhetetlenül tehetséges dalszerző és gitáros, de egy őrületesen jó producer is! Ez a band zseniálisan szól; tele van energiával. Steve és én közösen éneklünk, ő pedig még a gitáron is felejthetet dolgokat művel. Mindezt kombináljuk egy világ-klasszis ritmus-szekcióval, amit Greg Smith és Chuck Burgi alkot. FANTASZTIKUS! Az album az elejétől fogva tele van fogós nótákkal és óriási dallamokkal; a hangzás pedig KIVÁLÓ! Több mint izgatott vagyok, mit szóltok majd hozzá!".

A Tokyo Motor Fist második albuma 2020-ra született meg, 'Lions'. A banda másodjára is pontosan azt tette le az asztalra, amit a rajongók elvárnak tőlük; vagyis egy végtelenül dallamos, fogós, fülbemászó, felemelő érzést nyújtó hard rock-lemezt!

Steve Brown most a következőket nyilatkozta: "Az első naptól fogva, ahogy összehoztuk a Tokyo Motor Fist-et, tudtam, hogy egy zseni rock-csapat született meg; nem pedig egy pénz-lehúzós ál-projekt, egy úgynevezett szuper-group vagy képzeletbeli banda, ami egy albumot tesz le az asztalra és sosem ad élőben koncertet... A TMF egyértelműen VALÓDI, egy VÉRBELI ROCKBANDA! Debütáló lemezünk globálisan pozitív fogadtatása bebizonyította, az élő bulik pedig megerősítették azt a tényt, hogy elkerülhetetlen egy második lemez megalkotása. Nos, itt az idő, hogy bemutassuk nektek ezt a művet, a 'Lions' albumot... a banda szintugrását - ahogy azt hallani is fogjátok. Rendkívül jó érzéssel tölt el, hogy 30 évnyi lemez-készítés után a csúcson érezhetem magam, mint dalszerző, énekes, gitáros és producer egyaránt. Irtó büszke vagyok a bandámra... Ted, Chuck és Greg mindannyian fantasztikus teljesítményt nyújtottak: újabb, magasabb szintre emelték az általam szerzett dalokat. Nem mellesleg bevettem a csapatba rock 'n' roll-testvéremet, a zseniális Bruno Ravel-t, aki a 'Lions' keveréséért felelt. Kétségkívül ő az egyik legtehetségesebb, legsokolalúbb zenész / producer, akit ismerek. Az ő fülei és egyedülálló készségei egyszerűen páratlan produktumot eredményeznek. A hanganyag maszterizálását Maor Appelbaum végezte el - az ő munkája úgyszintén fantasztikus. Egyszerűen zseniálisan szól az anyag! Végül pedig meg kell említenem, hogy a zeneipar legjobb kiadója, a Frontiers Records kötelékébe tartozunk! Barátom, Serafino Perugino támogatott minket és hagyott extra időt a TMF-nek arra, hogy elkészítsük álmaink lemezét. Alig várom már, hogy Ti is hallhassátok a végeredményt... A 'Lions' pontosan az a pozitív, "feel-good" album, amire a világnak most szüksége van. Készüjetek fel; Ti is el fogtok képedni!!!".

Ted Poley hozzátette: "Nem is lehetnénk ennél büszkébbek arra, hogy egy ilyen csodálatos bandának vagyunk a tagjai! Új albumunk egyszerűen lenyűgöző! Steve Brown dalszerzői készségei újabb szintre emelkedtek. A 'Lions' albumon szerepelnek karrierem valahavolt legjobb nótái. A TMF ritmus-szekciója - vagyis Chuck és Greg - pedig egy megállíthatatlan dream-team. Ez a lemez figyelmeztető jelzéssel kellene, hogy megjelenjen, mivel a dalok napokig megragadnak a fejedben, és hosszú ideig dúdolni fogod őket!".

"Új albumunk, a 'Lions' messze a LEGJOBB album, amin valaha is volt szerencsém játszani! Minden egyes dal rendkívüli. Karrierem során sosem sikerült még ilyen zenei és dalszerzői magasságokba emelkednem!! É-é-é-é-és ezt bátran idézhetitek tőlem bármikor a jövőben!!!!" - mondta Chuck Burgi.

"Rettentően imádtam az első albumot, de ez az új anyag tuti, hogy megváltoztat mindent! A dalok, a játék-stílus, a lélek, ami e banda nevéhez fűződik, toplistás szinten fellelhető ezen a lemezen. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy ott dolgozhattam, ahol a legendás Dennis DeYoung is felvette az ő témáit az album azonos című számára. Egy eleve fantasztikus nótát emelt ezzel még magasabb szintre. Alig várom már, hogy élőben is előadhassam ezeket a számokat TMF-es testvéreimmel a közeljövőben! Remélem, Ti is legalább annyira élvezitek majd ezt az albumot, amekkora öröm volt nekem játszani rajta!" - fűzte hozzá a basszusgitáros Greg Smith.

A 'Lions' album címadó dalában tehát nem más vendégszerepel, mint a legendás Dennis DeYoung (aki egy fantasztikus billentyű-szólóval járult hozzá a dalhoz). Mellette - a 'Sedona' című számban - szaxofonon működik közre Mark Rivera (Billy Joel, Ringo Starr).

Az új lemez munkálatai Steve Brown produceri / hangmérnöki felügyelete alatt zajlottak. A 'Lions' keverését Bruno Ravel (Danger Danger, The Defiants), maszterizálását pedig Maor Applebaum (Faith No More, Yes, Dokken) látta el.

Íme a 'Lions' borítója és dallistája:

01. Youngblood
02. Monster In Me
03. Around Midnight
04. Mean It
05. Lions
06. Decadence On 10th Street
07. Dream Your Heart Out
08. Blow Your Mind
09. Sedona
10. Look Into Me
11. Winner Takes All

Ízelítőképpen a rendeléshez, lentebb elérhető a 'Youngblood' és az 'Around Midnight' című számok hivatalos videoklipje, valamint a 'Mean It' című szám audiója:

Az alábbi EPK-ban (Electronic Press Kit) a zenekar tagjai mutatkoznak be:


Itt a Danger Danger, a Trixter és a Rainbow egyes tagjai által alapított TOKYO MOTOR FIST új dala és videoklipje, a 'Mean It'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.