Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a YEAR OF THE GOAT új klipes dala, az 'Invidia'!

2019-09-06
Svédország egyik legismertebb dark-rock bandája szeptember 6-án egy új nagylemezt dob piacra, 'Novis Orbis Terrarum Ordinis' címmel.

A Year Of The Goat 2011-ben tört be a köztudatba, a 'Lucem Ferre' című EP-nek, majd az 'Angels' Necropolis' nagylemeznek köszönhetően. Mindkét kiadvány rendkívül pozitív szakmai kritikát kapott világszerte - többek közt emiatt is figyelt fel a csapatra az osztrák Napalm Records, ami a banda mindkét eddigi nagylemezét gondozta. Nem lesz ez másképp a harmadik stúdióalbum esetében sem, ami 2019. szeptember 6-án jelenik meg, 'Novis Orbis Terrarum Ordinis' címmel.

"Magasztos hangzással zeneileg felvázolván a könyörtelen valóságot, a Year Of The Goat nevezetű okkult-rock kollektíva harmadik albuma olajat önt a káosz tüzére. A nagy mértékű globális válságok idejében a banda arra törekszik, hogy a lehető legméltóbb módon megünnepelje az emberiség bűneit, egyben pedig lerója tiszteletét a gonosz perveriztása előtt. Egyértelműen kijelenthető tehát, hogy eljött A Kecske Éve".

A 'Novis Orbis Terrarum Ordinis' zenei szempontból "a Year Of The Goat '60-as / '70-es dark-rock zenéje iránt hódolatát képviseli". Az új lemezen ennek megfelelően érezteti hatását a sötét szívek áramlata és az elégikus, okkult dallamok tömkelege, mely mindörökké kísérti majd a hallgatók álmait".

A tracklista:
01.
Subortus
02. Acedia
03. Luxuria
04. Ira
05. Superbia
06. Gula
07. Avaritia
08. Invidia
09. Subicio

Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Az első három ízelítő, az 'Avaritia', a 'Superbia' és az 'Invidia' hivatalos klipje alább megtekinthető:

A Year Of The Goat aktuális felállását Thomas Sabbathi énekes-gitáros, Jonas Mattsson és Linus Lundgren gitárosok, Daniel Melo dobos, Joona Hassinen basszusgitáros és Pope mellotrón-játékos alkotja.


Itt a YEAR OF THE GOAT új klipes dala, az 'Invidia'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.