Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Phil Varone (ex-Skid Row / Saigon Kick) visszavonul a dobolástól

2019-03-16
A Red Dragon Cartel zenekarból is ismert dobos ezt jelentette be egy hivatalos közleményben.

"Nincs többé dobolás... Annak ellenére, hogy ezt már leszögeztem néhány interjúban, sokan azt hitték, viccelek... Szóval ez most egy hivatalos közlemény... Ezúton leköszönök a színről, mint turné-dobos. Nincs semmi komolyabb oka ennek, mint hogy szimplán elvesztettem a szenvedélyem a dobolás iránt. Ahogy öregszem, a dobolás a teendőim listájának végére csúszott... Ahogy öregszem, a dobolás inkább fáj, mint boldoggá tesz... Ha pedig valami nem tesz boldoggá az életben, akkor itt az idő fejet hajtani előtte. 30 év után én most fejet hajtok. Nemrégiben vettem fel karrierem legjobb lemezét a Jake E Lee-féle Red Dragon Cartel zenekarral, és jelenleg is karrierem legtehetségesebb bandatársaival zenélhetek együtt. Így tehát tökéletes módon köszönök le  a színről. Én rendelkezem a világ legjobb rajongóival, akiknek a szívem legmélyéről köszönöm a szűntelen támogatást és szeretetet... Reméle, követtek engem életem soron következő fejezetében is - ha annak eljön az ideje... addig is: köszönöm az elmúlt 30 évet nektek!".

A producerként, dalszerzőként és színészként is ismert Varone korábban a Saigon Kick zenekarban dobolt, 2000 és 2004 között pedig a Skid Row felállását erősítette.

A Red Dragon Cartel zenekarnak 2017 februárja óta tagja. A banda tavaly novemberben adta ki második, 'Patina' című nagylemezét, aminek jelenleg is zajlik a promóciós turnéja (erről bővebben itt írtunk) - Varonénak ez lesz az utolsó koncert-körútja dobosként.


Phil Varone (ex-Skid Row / Saigon Kick) visszavonul a dobolástól
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.