Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Budapestre is ellátogat első európai turnéja keretében a SINARO zenekar

2020-02-11
A Gus Sinaro gitáros guru által vezetett, new yorki Sinaro együttes az Unearth, a Prong és a Dust Bolt társaságában bonyolítja le legelső európai turnéját.

A Sinaro, az Unearth, a Prong és a Dust Bolt közös európai turnéja február 14-én, pénteken veszi kezdetét; méghozzá a világhírű holland Dynamo Fest-en. Február 19-én a budapesti A38 Hajón lép fel a négy banda. A Sinaro-nak ez lesz az első budapesti koncertje (bővebb infók, jegyek itt).

"Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy végre elindíthatjuk első európai turnénkat; méghozzá ilyen nagyszerű bandák társaságában, mint a legendás Unearth és a Prong" - nyilatkozta Gus Sinaro. "Reméljük, hogy találkozunk mindannyiótokkal. Köszönet a szűntelen támogatásért. Bulizzunk egy hatalmasat, Európa!".

A Sinaro 2019. március 29-én adta ki aktuális, 'The Living Dead' című albumát. A 'The Living Dead' album producere maga Gus Sinaro volt; a keverést és a maszterizálást pedig a híres producer, Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, Queensryche, Crowbar) végezte el.

A tracklista:
01. Extinction
02. The Living Dead (feat. Andy James)
03. Fear The Unknown
04. Break The Paradigm
(feat. Oli Herbert)
05. Becoming Ashes
06. Downfall Of A Nation
07. Awakening The Ghost
08. Eternal Lies

A 'Fear The Unknown' című single alább meghallgatható.

Gus Sinaro és bandája nemrég 'Break The Paradigm' címmel osztotta meg új single-dalát / videoklipjét. Gus egy "gyilkos heavy metal-himnuszt" tett közzé szóló-projektje, a Sinaro nevében. A 'Break The Paradigm' címet viselő dalban nem más, mint az All That Remains néhai gitárosa, Oli Herbert vendég-szólózik.

A 'Break The Paradigm' - ami a lenti elérhető hivatalos videoklipen - megvásárolható digitális single formájában, az összes online zeneszolgáltató kínálatában.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy barátom, Oli Herbert ellátogatott hozzám, és közösen rendezhettünk egy fergeteges szóló-váltást" - nyilatkozta korábban Gus Sinaro. "Az All That Remains nagy hatással volt saját dalaim modern-metalista vonulatára; így most egy álmom vált valóra azzal, hogy egy ilyen nagy tehetséggel szerepelhetek egy nótában!".

A Sinaro felállását Gus Sinaro énekes-gitáros, Steven Riccio gitáros-vokalista, Jeff Hinz basszusgitáros és Zaki Ali dobos alkotja. A banda fennállása során olyan előadókkal lépett színpadra, mint a Flotsam & Jetsam, a Saving Abel, Angel Vivaldi, a Revocation, a Rhapsody, a Primal Fear, Gus G. (Ozzy Osbourne, Firewind), stb.. A Sinaro 2020-ban egy igencsak elfoglalt esztendő elé néz; az európai körút további mellett nagyszabású turnékat is terveznek.

Bővebb infók a Sinaro zenekarról: www.sinaro-band.com


Budapestre is ellátogat első európai turnéja keretében a SINARO zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.