Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Kiadta első szólóalbumát a FATES WARNING frontembere, Ray Alder - itt az új videoklip, a 'Wait'!

2019-11-27
Amerika progresszív metal mozgalmának egyik zászlóvivője, a legendás Fates Warning zenekar énekese, Ray Alder az InsideOutMusic kiadóval kötött szóló lemezszerződést.

Ray közleménye így szól: “Hello mindenki! Örömmel jelentem be, hogy szerződést kötöttem az InsideOutMusic kiadóval szóló-projektem debütáló, 'What the Water Wants' című albumára. Szeretnék köszönetet mondani az InsideOutMusic-nak, amiért lehetőséget biztosítottak számomra, hogy felvegyem és megosszam a világgal ezt az albumot. Az elmúl esztendőben legjobb barátaimmal - Mike Abdow (a Fates Warning turné-gitárosa), Tony Hernando (a Lords Of Black gitárosa), Craig Anderson (az Ignite dobosa) - dolgoztam együtt ezen a lemezen, aminek keverését a neves Simone Mularoni (Rhapsody, Michael Romeo, DGM, stb.) végezte el. Simone fáradhatatlanul dolgozott velem azon, hogy ez a projekt a lehető legkiválóbb hangzással bírjon. Részemről már hosszú ideje kísérletezek ezekkel az ötletekkel, de mindeddig nem volt komolyabban időm rájuk. Azonban amióta a Fates Warning szünetet tart dalszerzés és turnézás tekintetében, végre lehetőségem adódott ezen album összeállítására. Reméljük, minden élvezni fogja ezeket a dalokat, épp annyira, amennyire mi élveztük azok megalkotását!”.

Ray Alder első szólóalbuma, a 'What the Water Wants' 10 változatos és dallamos megszólalású dalt tartalmaz, olyan vendégelőadók közreműködésében, mint Mike Abdow és Tony Hernando (Lords Of Black) gitárosok, valamint Craig Anderson (Ignite, Crescent Shield) dobos. Az albumot 2019. október 18-án adta ki az InsideOutMusic Records.

A 'What the Water Wants' megvásárolható limitált digipak CD-n (egy akusztikus bónusz track-kel kiegészítve, valamint normál CD-n és 180 grammos LP-n is. A rendelési infók itt találhatók meg. A borító és a dallista így néz ki:

01. Lost
02. Crown Of Thorns
03. Some Days
04. Shine
05. Under Dark Skies
06. A Beautiful Lie
07. The Road
08. Wait
09. What The Water Wanted
10. The Killing Floor
11. The Road (akusztikus verzió) [bónusz track]

A 'What The Water Wanted' című szám hivatalos szöveges videója - amit a Cloud Music Typography stábja készített -, valamint a 'Crown Of Thorns' és a 'Wait' hivatalos klipje itt érhető el:


Kiadta első szólóalbumát a FATES WARNING frontembere, Ray Alder - itt az új videoklip, a 'Wait'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.