Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

I AM MORBID - a Possessed egykori gitárosa váltja Ira Black-et; hamarosan indul az európai turné

2019-04-02
Az énekes-basszer David Vincent és a dobos Tim Yeung a Circle II Circle gitárosával (Bill Hudson) és a Lizzy Borden szólistájával (Ira Black) egyesült eredetileg az I Am Morbid nevű bandában.

Az I Am Morbid 2017 tavaszán adta első koncertjeit, és azóta is aktívan turnézik a világ minden táján (az USA-ban először 2018 januárjában adtak koncertet).

Most történt némi változás a banda felállásában; lévén Ira Black gitárost leváltotta Kelly McLauchlin (Pessimist, ex-Possessed); lévén az előbbi a továbbiakban a Dark Star Choir zenekarra fókuszál.

Az I Am Morbid április végén indítja európai, Morbidfest nevezetű európai / brit turnéját, melyen fellép az Atrocity, a Vital Remains és a Sadist is.

Az I Am Morbid bulijai során négy korai Morbid Angel albumról hangzanak el válogatott dalok: a '89-es 'Altars Of Madness', a '91-es 'Blessed Are The Sick', a '93-as 'Covenant' és a '95-ös 'Domination' kerül a terítékre. Vincent a következőképpen nyilatkozott a szettlistával kapcsolatban: "Szeretném ezt is igazán különlegessé tenni, ahogy mindent, amit csinálok. Ez a projekt azonban nem Morbid Angel; szóval ha Mobid Angel-t akartok látni, akkor tudjátok, hova kell mennetek - ide biztos nem. Itt tehát csak olyan dalokat játszunk, amiket én magam írtam és adtam elő annak idején. Ami nem az én számom, olyat nem fogtok hallani. Persze ezek mellett bedobunk még egy-két meglepetést, hog ymég különlegesebbé tegyük a dolgot; de az biztos, hogy iszonyatosan brutális lesz ez az egész - ezt készpénznek vehetitek!".

A turné beosztása és egyéb infók: www.facebook.com/IAMMORBIDBand

A Morbid Angel korábbi énekese, Steve Tucker három évvel ezelőtt tért vissza az eredeti banda felállásába. Ez a váltás azután történt, hogy a zenekar megvált David Vincent frontembertől. Ugyanekkor Tim Yeung dobos (15 év után) és Desthructor (7 év után) is távozott a bandából. Trey Azagthoth gitáros szintén ekkor közölte, hogy ő és Tucker új Morbid Angel albumon dolgozik. Az eredeti csapat nemrég megkötötte új lemezszerződését, és kiadta aktuális, 'Kingdoms Disdained' című stúdióalbumát is.


I AM MORBID - a Possessed egykori gitárosa váltja Ira Black-et; hamarosan indul az európai turné
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.