Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

VAMPIRE - harmadik nagylemezén dolgozik a svéd "horror-death" banda; itt az új klip Halloween alkalmából!

2019-11-01
A Hand Of Doom (énekes), Black String (gitáros) és Command (basszer) alkotta Vampire jelenleg 2017-es 'With Primeval Force' album folytatásán dolgozik.

A Vampire Again a göteborgi Nacksving Stúdióban rögzíti új albumát. Miközben készül a lemez, a banda megosztott egy vadonatúj single-dalt, a 'Wiru Akka' című szám "nyers mixét", ami Halloween alkalmából került bemutatása; egyben az első ízelítője a soron következő nagylemeznek.

"A 'Wiru Akka' dal azután született, hogy bandánk két évvel ezelőtt dicső utazást ejtett meg a norvégiai Bergenben, ahol egy történelmi Master's Hammer / Mayhem koncert tanúi. Úgy döntöttünk, a 'Wiru Akka' lesz soron következő, harmadik album első ízelítője, mivel ebben a dalban benne van minden Vampire-védjegy: csonttörő ritmusgitárok, könyörtelen dob-témák és gonosz vokálok. Ez persze csak egy nyers mixe az eredeti felvételnek, de az albumra egy ennél is magasztosabb, túlvilágibb verzió kerül fel. Készüljetek a jövő évre!" - közölte a banda.

A Vampire a friss hírekkel egyidőben megosztotta 'Knights Of The Burning Crypt' című számának hivatalos koncert-klipjét is, amit a Wheelmust Production stábja rendezett.

A friss közlemény így szól: "A 'Knights Of The Burning Crypt' live-videója tökéletes befejezése a 'With Primeval Force' album-ciklusnak. Ezt a klipet Malmöben forgattuk tavaly ősszel, egy mini-tunén, melyet az At the Gates és a Nifelheim társaságában bonyolítottunk le. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy egy ilyen legendás társaság közé keveredtünk. A 2018-as év utolsó koncertjeit követően bevonultunk a stúdióba, hogy rögzítsünk néhány fél-profi demót azokról a dalokról, melyeken az utóbbi egy évben oly keményen dolgoztunk. Első hivatalos stúdió-látogatásunk egyébként a tavasz folyamán volt esedékes - ekkor vette valójában kezdetét harmadik albumunk felvétele. Az új Vampire dalok részben a 'With Primeval Force' epikus stílusát követik, de természetesen lesznek a lemezen igazán gyors témák is".

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Vampire 2017-ben adta ki előző albumát. A "kilenc dühös, rémálomszerű death / thrash metal-tételt" tartalmazó 'With Primeval Force' album alább látható borítóját Nick Keller tervezte.

A Vampire második nagylemezére - ami 2017. április 21-én jelenik meg - felkerült többek közt egy 'Skull Prayer' című szám; sőtmitöbb konkrétan ez az album első single-dala, ami immáron (demó változatban) megvásárolható az online zeneszolgáltatók (iTunes, Spotify, Amazon) kínálatában. A digitális kislemez alább látható borítóját a Tribulation zenekarból ismert Jonathan Hultén tervezte.

A 'With Primeval Force' megrendelhető többek közt limitált digipak CD-n és deluxe LP-n. Erről bővebb infók itt találhatók.

Később napvilágot látott a 'He Who Speaks' dal hivatalos videoklipje:

A Vampire 2014. március 3-án jelentette meg bemutatkozó nagylemezét, a Century Media jóvoltából. A tíz "kísérteties és kegyetlen death metal dalt" tartalmazó korong - ami a banda neve után a 'Vampire' címet viseli - CD-n, LP-n és digitális formában is kapható.

A banda alap-felállása azóta két taggal bővült: a triót ezentúl Sepulchral Condor gitáros és Abysmal Condor dobos kíséri.

A Vampire 2012 szeptemberében adta ki első demóját, mellyel meglehetősen nagy hírnevet szerzett underground metal-körökben. A szóbeszéd révén terjedő promóció révén, a banda hamarosan a Century Media kiadó szárnyai alatt landolt. 2013 januárjában megjelent a bemutatkozó demó 7-inches bakelit-verziója - ennek 1,400 kiadott példánya szinte pillanatok alatt elfogyott.


VAMPIRE - harmadik nagylemezén dolgozik a svéd
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.