Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Márciusban jelenik meg az első DOUBLE CRUSH SYNDROME album, a 'Die For Rock N' Roll'

2017-01-29
Az Andy Brings (Sodom, Powergod) énekes és Markus Herzog dobos által alapított német rockbanda bemutatta első hivatalos album borítóját és dallistáját.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, Németország egyik legeredetibb rock n' roll bandája, a Double Crush Syndrome ezentúl az Arising Empire / Nuclear Blast csapatához tartozik. A kooperáció első gyümölcse mostanra érett meg, és hamarosan emészthetővé válik a világ számára!

"Andy Brings a legnagyobb fenomén, akit valaha is láttam ebben a rock n' roll-cirkuszban. Minden tekintetben egy valódi erőmű ez a srác! Bandája, a Double Crush Syndrome olyan, mint egy rock n' roll-hajó, aminek ő a kapitánya, és gitárral kormányozza azt! Nekem egyértelműen ez a banda az idei év legnagyobb szenzációja!" - közölte Tobbe Falarz, az Arising Empire elnöke.

"Andy Brings a germán rocksztárok non plus ultrája! Ő és zenekara, a Double Crush Syndrome kétségkívül a rock-olimpia aranyérmese! Egyértelmű, hogy ez a banda lesz az új nagy név a színtéren. Szóval nagyon örülünk, hogy velük bővíthetjük a Nuclear Blast-családot!" - tette hozzá Andy Siry a Nuclear Blast nevében.

"A lehető legcsodálatosabb kikötőben ért partot a DCS hajója! Ezután nem marad segg, amit ne rúgnánk szét! Ehhez pedig megkaptuk a tökéletes bakancsot! Élünk-halunk a rock n' rollért!" - Andy Brings (Double Crush Syndrome).

A banda első hivatalos nagylemeze 'Die For Rock N' Roll' címmel jelenik meg, 2017. március 17-én. Az album - ami digitális formában már előrendelhető - borítójs és tracklistája így néz ki:

01. Gimme Everything
02. Die for Rock N' Roll
03. Unfriend Me Now
04. She's a Pistol
05. On Top of Mount Whateverest
06. Yeah! Pain!
07. I Wanna Be Your Monkey
08. Slow Suicide
09. Can't You Be Like Everyone Else
10. Blood On My Shirt
11. Revolution
12. And They Say We Are the Freaks (bónusz track)
13. Fuck You Is My Answer (bónusz track)
14. Right Now (bónusz track)

A banda egyúttal új promóciós szerződést is kötött; méghozzá az Enrico Karolczak által irányított Contra Promotions céggel, akik már le is szervezték a zenekar következő turnéját! Karolczak így nyilatkozott: "A valódi rock n' roll visszatért! Ez volt az első gondolatom, miután először meghallgattam a DCS új lemezét. Hangosabb és autentikusabb ez a zene már nem is lehetne! Nagyon örülünk tehát, hogy Andy Brings és a fiúk a Contra kötelékében folytatják a pusztítást. Ígérjük, mi megpróbáljuk még hangosabbra tekerni őket!".

A banda tavaly a Hardcore Superstar előzenekaraként járta Európát. Később (Németországban) színpadra álltak a W.A.S.P. előzenekaraként is; ezt követően pedig - az Ohrenfeindt kíséretében - egy német / svájci koncert-sorozatot bonyolítottak le. Október-november folyamán egy német-bolgár turné volt esedékes; 2017 tavaszán pedig ismét Németországot járja be csapat. Íme a soron következő koncertek listája:

Március
17 - Frankfurt, Germany - 11er
18 - Hamburg - We Rock The North Party 
22 - Köln - Kleine Essigfabrik
23 - München - Garage Deluxe
24 - Wachenroth – Toxicity
25 - Hameln - Mad Music
31 - Berlin - Wild At Heart

Április
1 - Dresden - Puschkin
2 - Düsseldorf - The Tube
5 - Münster - Sputnik Café
6 - Hannover - Lux
8 - Stuttgart – Zwölfzehn
9 - Saarbrücken - Garage Club

A zenekar korábban közzétett egy új klipet, ami a single formájában is megjelent 'We Die For Rock N' Roll' című számhoz készült. Tavaly decemberben pedig nyilvánossá vált egy újabb dal, az 'On Top Of Mt. Whateverest' Íme a premierek:

A banda korábban bemutatott két videoklipet is. Ezek közül az egyik dal, a 'Can't You Be Like Somebody Else' banda első felvétele, amiben Slick Prolidol basszusgitározik. A videoklipben mellesleg feltűnik "Németország legdögösebb underground modellje", Stella von Monroe is.

Tavaly februárban a zenekar bemutatta egyik legnagyobb közönség-kedvence, a 'Gimme Everything' dal hivatalos videóját is:


Márciusban jelenik meg az első DOUBLE CRUSH SYNDROME album, a 'Die For Rock N' Roll'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.