Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SINNER - itt a 'Santa Muerte' album címadó dalának hivatalos szöveges videója!

2019-09-10
A Primal Fear basszusgitárosaként is ismert Mat Sinner az alábbi közleményt adta néhány hete:

"A holnapi napon megkezdjük a Sinner történetének új fejezetét. Most először fog előfordulni olyasmi, hogy megosztom a vokálokat; méghozzá jómagam és Giorgia Colleluori (Eternal Idol) között. Mellettünk Sascha Krebs (Rock Meets Classic) is szerepet fog játszani a stúdióban. Markus Kullmann fogja verni a dobokat, régi barátaim, Tom Naumann (Primal Fear) és Alexander Scholpp (Tarja) pedig tépik a riffeket. Dennis Ward hangmérnök is ott lesz velünk; de hamarosan további nagy neveket is bejelentünk! Hálás köszönet az AFM Records-nak, amiért bízik bennünk! Let's rock!".

Mint kiderült, az új Sinner album 'Santa Muerte' címmel fog megjelenni 2019. szeptember 5-én, az AFM Records jóvoltából. Ez tehát a veterán banda első albuma, amin Mat Sinner (Primal Fear, Voodoo Circle, Rock meets Classic, stb.) mester megosztja a vokálokat; méghozzá önmaga és Giorgia Colleluori énekesnő között. Mellette Ronnie Romero (Rainbow), Magnus Karlsson (Primal Fear, stb.) és Ricky Warwick (Black Star Riders) szerepel vendégként az új albumon, ami "mentes mindenféle tölteléktől". A lemez producere maga Mat Sinner és Dennis Ward (Amon Amarth, Helloween, Van Canto, Unisonic, stb.) volt.

A tracklista:
01. Shine On
02. Fiesta Y Copas (feat. Ronnie Romero)
03. Santa Muerte
04. Last Exit Hell
05. What Went Wrong (feat. Ricky Warwick)
06. Lucky 13
07. Death Letter (feat. Magnus Karlsson)
08. Craving
09. The Wolf
10. Misty Mountain
11. The Ballad Of Jack
12. Stormy Night
13. Sorry (bónusz track)

A lemez első, 'Fiesta Y Copas' című single-dalát július 5-én tették közzé. Ebben a dalban vendégként Ronnie Romero (Rainbow, ex-Lords Of Black) énekel. Íme a premier:

Augusztus közepén megjelent a 'Last Exit Hell' dalszöveges klipje is:

Szeptember elején továbbá bemutatták a 'Death Letter' dal hivatalos videóját, amiben Mat Sinner Primal Fear-beli bandatársa, Magnus Karlsson vendégszerepel.

Újonnan megjelent a lemez címadó dalának hivatalos szöveges videója is:

Az 1980 óta aktív Sinner zenekar legutóbb 2017-ben adott ki albumot, 'Tequila Suicide' címen. Ezt megelőzően 2013-ban jelentkezett lemezzel a banda: ekkor Mat Sinner korai éveinek legjobb dalait válogatta össze, és rögzítette újra csapatával - így született meg a 'Touch Of Sin 2' című lemez (amiről bővebben itt írtunk).

A 2017-es 'Tequila Suicide' album - amin a frontember mellett Tom Naumann (Primal Fear) és Alexander Scholpp gitárosok, valamint Francesco Jovino dobos zenél - néhány dalában vendégként szerepel Sascha Krebs, Kolinda Brozovic, Gus G., Ricky Warwick, Pete Lincoln és Magnus Karlsson. A producelést maga Matt végezte, de a hangmérnöki munkálatokba besegített a legendás Dennis Ward (Pink Cream 69, Khymera) is.

Íme a 'Tequila Suicide' borítója és dallistája:

01. Go Down Fighting
02. Tequila Suicide
03. Road To Hell
04. Dragons
05. Battle Hill
06. Sinner Blues
07. Why
08. Gypsy Rebels
09. Loud & Clear
10. Dying On A Broken Heart

Digipak bónuszok:
11. House Of Rock
12. Monday Morning
13. I Am

Az album első premiere a 'Battle Hill' című számhoz köthető. A dal hivatalos szöveges klipje lentebb elérhető. Később megjelent a lemez címadó dalának videoklipje; egy hónappal később pedig a 'Road To Hell' kisfilmje is.


SINNER - itt a 'Santa Muerte' album címadó dalának hivatalos szöveges videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.