Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NECROWRETCH - megjelent és végighallgatható a francia death metalisták negyedik ópusza, a 'The Ones From Hell'

2020-02-12
'The Ones From Hell' címmel adja ki február 14-én 4. stúdiólemezét a francia death metal-trió; mégpedig világszerte a Season Of Mist jóvoltából.

A 2017-es 'Satanic Slavery' album folytatásaként megjelenő 'The Ones From Hell' alább látható borítóját Stefan Thanneur tervezte. Íme a mű és dallista:

01. Pure Hellfire
02. Luciferian Sovranty
03. The Ones From Hell
04. Absolute Evil
05. Codex Obscuritas
06. Darkness Supreme
07. Through The Black Abyss
08. Necrowretch

A banda elsőként a 'Luciferian Sovranty' című dalt mutatta be. Erről a frontember Vlad így nyilatkozott: "Nagy örömünkre szolgál, hogy a mai napon a földre hányhatjuk új alkotásunk első ízelítőjét. A 'The Ones From Hell' album egy új fejezetet fémjelez bandánk történetében. Átléptünk minden határt, megszegtünk minden szabályt, és új szintet értünk el muzikális expresszió tekintetében. Mindezt az Ördög - vagy akárhogy szólíthatjuk - nevében. Ez a szentségtelen okádék nyolc új dallal van felszerelve, melyek egyöntetűen a saját, Pokol iránti tiszteletünket fejezik ki. Új szörnyetegünket ezúttal is a Season Of Mist kiadó szabadítja a világra. A Pokol kapui megnyíltak... Hail Satan!".

Újabban napvilágot látott a címadó dal szöveges videója, valamint a teljes album audiója is:

A 2008-ban alakult NecroWretch mindeddig három demó-lemezt, három EP-t, három stúdióalbumot és két válogatás-lemezt (a demók anyagaiból) készített el. Miután a neves Century Media kiadó felfigyelt a Vlad énekes-gitáros és Amphycion basszusgitáros vezette bandára, teljes értékű debütáló albumuk 2013-ban jelent meg 'Putrid Death Sorcery' címmel. Két évvel később ugyanez a kiadó dobta piacra második, 'With Serpents Scourge' című ópuszukat, amiről bővebben itt írtunk. A harmadik sorlemez, a 'Satanic Slavery' 2017-ben látott napvilágot.


NECROWRETCH - megjelent és végighallgatható a francia death metalisták negyedik ópusza, a 'The Ones From Hell'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.