Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE CRAWLING - 'Still No Sun' címmel új videoklipet tett közzé a brit death-doom banda

2019-09-23
A 2014 telén alakult, észak-ír The Crawling együttes elsőszámú hatásai közt szerepel a Paradise Lost, a Katatonia és a Bolt Thrower.

A melankólikus, de súlyos death / doom metal zenét mély hangú hörgéssel prezentáló The Crawling 'Anatomy of Loss' címmel jelentette meg első teljes értékű albumát, ami alább teljes egészében végighallgatható.

Következő lemezük, a 'Wolves and the Hideous White' 2018-ban látott napvilágot - erről jelent most meg egy friss videoklip, ami a 'Still No Sun' című számhoz készült. Íme a premier:

A banda bemutatkozó albuma, az 'Anatomy of Loss' 2017. április 7-én jelent meg, a Grindscene Records jóvoltából, rajta hét dallal, melyek mindegyikével a "kétségbeesés és pusztulás megzenésítésére" törekedett a banda. A lemezborítót a híres Travis Smith készített.

Andy Clarke énekes-gitáros így nyilatkozott: "Az 'Anatomy of Loss' albumot megtörtént események inspirálták - elsősorban bandánk tagjainak élettapasztalataiból, mindennapi élményeiből válogattunk. Röviden szólva: a megbánásról, a veszteségekről és a reménytelenségről szólnak dalaink. Azt mutatjuk be, miképp működik az emberi agy, miközben gyásszal, szívfájdalommal, tragédiák feldolgozásával kell megküzdenie. Az album felvételei felejthetetlen élményt okoztak számunkra; és ez megmutatkozik a dalok hangulatán is. Egyébként komoly kihívások álltak előttünk, miközben zajlott a stúdiózás... volt, hogy több órán keresztül dolgoztunk egyetlen témán, mivel biztosra kellett mennünk a perfekciót tekintve. A végeredmény azonban önmagunk számára is roppantul inspiráló: sikerült elérnünk egy súlyos, de letisztult hangzást, amellyel kiválóbb módon nem is lehetne prezenzálni ezeket a dalokat".

A tracklista:
01. An Immaculate Deception
02. Poison Orange
03. Acid On My Skin
04. All Our Failings
05. The Right To Crawl
06. Violence Vanity and Neglect
07. Catatonic

Íme az 'An Immaculate Deception' című szám hivatalos videoklipje:


THE CRAWLING - 'Still No Sun' címmel új videoklipet tett közzé a brit death-doom banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.