Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

FIT FOR AN AUTOPSY - itt az új videoklip, a 'Black Mammoth'!

2017-03-10
A New Jersey-beli deathcore banda bejelentette új stúdióalbumát, ami a 'The Great Collapse' címet kapta. Most nyilvánossá vált a harmadik single-dal is.

A 'The Great Collapse' március 17-én jelenik meg, Amerikában az Entertainment One (eOne) / Good Fight Music kiadók, a világ többi részén pedig az SPV jóvoltából, a lent látható, Adam Burke által tervezett borítóval.

A 'The Great Collapse' az emberiség világgal való kapcsolatának kaotikus állapotát; valamint mindennek külső és belső hatásait reprezentálja” - nyilatkozta Will Putney gitáros-producer. “Egy sötét és megalkuvást nem tűrő lemezt alkottunk, melyen többféle szempontból közelítjük meg az agresszív metalzenét, és kiterjesztjük egységes bandaként felvázolt vízióinkat”.

A 'The Great Collapse' a Fit For An Autopsy negyedik nagylemeze, amit azt követően írtak és vettek fel, hogy világszerte több mint 200 koncertet lebonyolítottak nagysikerű 'Absolute Hope, Absolute Hell' albumuk promóciójával (a 2015 októberében megjelent lemezről bővebben itt írtunk), valamint a 'The Depression Sessions' című 2016-os split-lemez dalainak bemutatásával (ezt itt részleteztük).

Az előzetes kiadói közlemény szerint a 'The Great Collapse' "nem vesztegeti az időt fantasy-szarságokkal és klisés gore-horrorral. A Fit For An Autopsy egy metalbanda, melynek tagjaira nagy hatással volt a hardcore-szcéna. Dalaik ennek megfelelően komoly üzenettel bírnak; stílusukat pedig a súlyos, erőteljes metalzene határozza meg. A csapat tulajdonképpen a poszt-deathcore műfaj megalapítója".

Minden alkalommal, ha új dalt írok, próbálok a lehető leginkább érzelmi szálon is kötődni az adott kompozícióhoz. Nem szeretek olyan dolgokról írni, amiknek nincs különösebb jelentősége, és a zene sem bír komolyabb hatással” - nyilatkozta Putney. “Témák tekintetében többször is felelevenítettük azokat a dolgokat, amikkel az első albumunkon foglalkoztunk. Mi véletlenül sem vagyunk politikailag inspirált banda - nem ordítunk hülyeségeket az emberekre. Ahhoz az agresszióhoz, haraghoz és frusztrációhoz, amit zenénkkel prezentálunk, bárki szorosan kötődhet, függetlenül a dalok súlyosságától; lévén komoly hangsúlyt fektetünk a dalszövegekre”.

Putney bandatársa, Patrick Sheridan gitáros így folytatta: "A Fit For An Autopsy zenéje mindig is agresszív lesz, de fontos számunkra az is, hogy folyamatosan életben tartsuk a lángot. Valakinek ugyanis meg kell zenésítenie mindazt a szarságot, ami a világban zajlik. Márpedig a zene igazán kiváló platform ebből a szempontból - kár lenne elpazarolni az időt valami mással”.

A banda elsőként a 'Heads Will Hang' című szám hivatalos videoklipjét mutatta be az új albumról; később pedig közzétették az 'Iron Moon' audióját, és a 'Black Mammoth' videóját is - ez utóbbi dal külön digitális single formájában is megjelent: ennek bevételeivel a kihalóban lévő Észak-Dakota-i őslakosokat kívánják támogatni, egy jótékonysági alapítványon keresztül. Íme a premierek:

A hattagú, New Jersey-beli csapat - melynek tagja továbbá Joe Badolato énekes, Peter Spinazola basszusgitáros, Tim Howley ritmusgitáros és Josean Orta dobos - "maximálisan belead mindent abba, amit művel. Ugyanez igaz koncert-moráljukra is. Újabb turnéjuk február végén indult, a 'Carry The Flame' elnevezésű koncert-sorozat keretében, melynek során az After The Burial, az Emmure és a Fit For A King társaságában járják az Államokat.


FIT FOR AN AUTOPSY - itt az új videoklip, a 'Black Mammoth'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.