Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

JD MILLER - új dalt és videoklipet mutattak be a svéd hard rockerek

2019-06-13
A JD Miller nevezetű hard rock / AOR banda 'The Desire' címmel mutatta be vadonatúj single-dalát és videoklipjét.

A 'The Desire' című szám a JD Miller soron következő, 'Afterglow' című albumán kap helyet, ami várhatóan 2019 őszén jelenik meg, a dán Mighty Music kiadó jóvoltából. Erről bővebb infók hamarosan...

Szintén a dán Mighty Music kiadó dobta piacra a JD Miller legutóbbi lemezét, ami a 'World War X' címet viseli. Ez a JD Miller lemez - a kiadó közleménye szerint - "pont úgy szól, mintha az Eclipse és az Evergrey szerelemgyereke lenne. Ha szereted a dallamos, gitár-központú rockzenét, amit karcos énekkel és harmonikus zenei betétek révén adnak elő, modern produkció kíséretében, akkor a JD Miller a te bandád lesz"!

A 'World War X' albumot Svédországban, a Studio Haga és a Studio Berghem falai között rögzítették, a banda tagjainak producelésében. Az albumot a csapat egykori tagja, Christian Svedin keverte, "lévén ő ért csak igazán a JD Miller hangzásához". A maszterizálás a neves Thomas ’Plec’ Johansson és a Panic Room Stúdió nevéhez fűződik.

A banda korábbi közleménye így szól: "Izgatottan kötöttünk szerződést a Mighty Music kiadóval - érzésünk szerint tökéletes párt alkotunk. A 'World War X' egy fasza kis dallamos hard rock album, amire rendkívül büszkék vagyunk; lévén több mint 2 évnyi kemény munkánk van benne. Egyébként ez az első lemezünk, amit az új felállás rögzített, Chris, Alex és Elias részvételével - ők a stúdiós munkálatok során csatlakoztak hozzánk. Reméljük a hallgatóknak tetszeni fog, amit hallanak; és hamarosan személyesen is találkozhatunk velük!".

A 'World War X' 2017. április 28-án jelent meg, mint a 2014-es 'Grand Intentions' folytatása, az alábbi borítóval és tracklistával:

01. Journey Through The Past
02. Against The Wind
03. My Open Arms
04. Evergrey
05. Power
06. Clouded Minds
07. Forgotten
08. Isolation
09. Wanderer Of Light And Sorrow

Alább elérhető a 'Clouded Minds' szöveges videója, valamint a hivatalos album-ízelítő, és a frissen megjelent 'Journey Through The Past' videoklip:


JD MILLER - új dalt és videoklipet mutattak be a svéd hard rockerek
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.