Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új WEAR YOUR WOUNDS albummal jelentkezik a Converge alapítója, Jacob Bannon - itt a friss videoklip!

2019-07-10
J. Bannon saját lo-fi projektje, a Wear Your Wounds 'Rust on the Gates of Heaven' címmel dobja piacra új stúdióalbumát.

A Converge és a Supermachiner frontembereként ismert Jacob Bannon ezúttal is neves vendégeket gyűjtött maga köré az új projektben. A július 12-én megjelenő 'Rust on the Gates of Heaven' albumon az alábbi hardcore-muzsikosok jutottak szerephez: Adam McGrath (Cave In), Mike McKenzie (The Red Chord, Stomach Earth, Unraveller), Chris Maggio (Sleigh Bells, Trap Them, Coliseum) és Sean Martin (Hatebreed, Cage, Kid Cudi, Twitching Tongues). Az öt zenész egy erőteljes, lüktető albumot tett le az asztalra; egy olyan egyedi stílusú művet, amilyet korábban egyikőjük sem alkotott.

A 'Rust on the Gates of Heaven' albumra - ami a 2017-es 'WYW' folytatása - tizenegy "érzelmileg fűtött" dal került fel. Aki esetleg nem ismerné a Wear Your Wounds munkásságát, annak egy "lassabb formátumú, epikusabb Converge-et" kell elképzelnie.

A Jacob saját kiadója, a Deathwish Inc. jóvoltából megjelenő 'Rust on the Gates of Heaven' borítója és dallistája így néz ki:

01. Mercifully
02. Rust On The Gates Of Heaven
03. Paper Panther
04. Tomorrow’s Sorrow
05. Brittle Pillar
06. Truth Is A Lonely Word
07. Rainbow Fades
08. Love In Peril
09. Lurking Shadow
10. Shrinking Violet
11. Mercilessly

Az album-rendelést itt lehet leadni (hivatalos megjelenés: július 12.). Ehhez ízelítőképpen lentebb elérhető a lemez címadó dalának hivatalos videoklipje, amit Max Moore (Code Orange, Knocked Loose) rendezett, valamint a 'Rainbow Fades' című szám:

A Wear Your Wounds egy nagyszabású észak-amerikai lemezbemutató turné keretében promótálja az új albumot: első körben a Uniform, második körben pedig az Author & Punisher és a Xasthur társaságában járják az Államokat. A teljes beosztást itt lehet megtekinteni.


Új WEAR YOUR WOUNDS albummal jelentkezik a Converge alapítója, Jacob Bannon - itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.