Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ECSTATIC VISION - hallgasd meg az új, 'For the Masses' című albumot!

2019-09-18
A Philadelphia-i "heavy psych" banda harmadik albuma 'For the Masses' címmel jelenik meg, szeptember 20-án, a Heavy Psych Sounds Records jóvoltából.

Az Ecstatic Vision eredeti közleménye így szól: “A 'For the Masses' című albummal szeretnénk emlékeztetni a hallgatókat, hogyan is kell szólnia a csiszolatlan, veszélyes rockzenének. Már az első ízelítőkből kitalálhatjátok: a Sly & The Family Stone lüktető ritmusait ötvöztük a Hawkwind hangzásával és a 'Funhouse'-érás Troglodyte Rock-kal”.

A 'Raw Rock Fury' 2019. szeptember 20-án jelenik meg, a Heavy Psych Sound Records gondozásában, CD-n, LP-n és digitális formában. A fizikai példányokat a kiadó honlapján; a digitális albumokat pedig a Bandcamp-en lehet megrendelni.

A 2015-ös 'Sonic Praise' és a 2017-es 'Raw Rock Fury' piszchedelikus metalista vonalát követő 'For the Masses' "kezdetleges, troglodita Detroit-rock groove-okkal és krautikus motorikus hangzással van felszerelve". Az új dalokat elsősorban "a NEU és az MC5 közti elborult, legendás kollaboráció ihlettte". Mindezt 7 vadonatúj dalban, 40 percben foglalja össze az Ecstatic Vision. "Ha hiányolod azt az időt, amikor a rockzene még veszélyes volt, akkor a 'For the Masses' kétségkívül a te lemezed".

Az új albumot Philadelphiában, a Retro City Stúdióban rögzítették, Joe Boldizar hangmérnök társaságában. A keverést és a masztert Tim Green (Earthless, Sebadoh, The Melvins) végezte el, a kaliforniai Grass Valley-ben.

Íme az új album borítója, tracklistája, és a teljes stream:

01. Sage Wisdom
02. Shut up and Drive
03. Yuppie Sacrifice
04. Like a Freak
05. For the Masses
06. The Magic Touch
07. Grasping the Void

A 'For the Masses' megjelenését a 'Sonic Praise' album újrakiadása előzte meg. Ez a kiadvány szeptember 6-án látott napvilágot, CD-n és digitális formában.

Az Ecstatic Vision jövőbeni turnéinak beosztását itt lehet megtalálni.


ECSTATIC VISION - hallgasd meg az új, 'For the Masses' című albumot!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.