Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BLACKTOP MOJO - itt a texasi southern rockerek új videoklipes dala, a 'Signal's Gone'!

2020-05-20
A Blacktop Mojo nemrég kiadta új stúdióalbumát, 'Burn the Ships' címen; hamarosan pedig megjelenik egy 'Static' című EP-jük is.

2020. május 29-én lát napvilágot a Blacktop Mojo új mini-lemeze, a 'Static', aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. The End
02. Watch Me Drown
03. Leave It Alone
04. Signal's Gone

"Rettentően izgatottak vagyunk, hogy az elkövetkezendő hetekben új nótákat szabadíthatunk rátok!" - nyilatkozta Blacktop Mojo énekese, Matt James. "A 'The End' az első single-dal a 'Static' című EP-nkről".

Alább elérhető a 'The End' című szám hivatalos szöveges videója, ízelítőképpen az EP előrendeléséhez.

Újonnan megjelent a 'Watch Me Drown' dal szöveges videója is, aminek kapcsán Matt James frontember nyilatkozott: "Ezt a dalt életem egyik legnagyobb mentális hullámvölgyének mélyén írtam. Dühös voltam. Depressziós. Totálisan magam alatt voltam, és nem értettem, a körülöttem lévők miért nem veszik észre a fájdalmamat. Ennek egyik oka az is volt, hogy ezidő alatt egyszer sem kértem segítséget. Összegyűjtöttem magamban ezeket az érzéseket, és csak még dühösebb és dühösebb lettem. Mindenkire haragudtam, akik nem tudták kiolvasni az agyamból a problémáimat. Minden bizonnyal rémálom volt akkoriban körülöttem lenni. Aztán egyszer csak eljött a töréspont... Az volt a szerencsém, hogy egy házban élek a bandám többi tagjával; vagyis velük nap mint nap találkozok (akkoriban például olyan mondatok kíséretében, mint a 'Hé, nagyon hülye vagy mostanában. Mi van veled, haver?')... Pedig még nekik sem voltam hajlandó elárulni, mi a bajom. És szakembert semkerestem el a bajaimmal kapcsolatban. Pedig néha mindannyiónknak kell egy kis segítség. Azt hiszed, egyedül képes vagy megenni egy egész pizzát, de még ha ez sikerül is, utána tutita fájni fog a gyomrod. Szóval mindig oszd meg azt a pizzát...".

Itt megtekinthető a 'Signal's Gone' hivatalos videója is:

A Blacktop Mojo 2019. szeptember 13-án adta ki harmadik, 'Under the Sun' című nagylemezét, aminek rendeléséről és támogatásáról itt találhatók további információk.

Az 'Under the Sun' borítója és dallistája így néz ki:

01. Lay It On Me
02. Set It Free
03. Come Get Your Coat
04. Keep
05. It Won't Last
06. All Mine Now
07. Can't Sleep
08. The Lashing (Ghost)
09. The Void
10. Under The Sun

Az 'Under the Sun' a banda nagysikerű, 2017-es, 'Burn the Ships' című albumának folytatása. Az új lemez első single-dala, a 'Can’t Sleep' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, aminek koncepcióját maga a frontember, Matt James ötlötte ki.

November elején megjelent a 'Come Get Your Coat' című single-dal hivatalos videója is:

2020 januárjában pedig bemutatták az 'It Won't Last' című szám hivatalos videóját is, a január végén indult, azonos elnevezésű amerikai turné apropójából. Íme a friss premier:

Megelőzően az új lemez megjelenését, a banda közzétett egy "live acoustic" videó-sorozatot, aminek hang- és képanyagát saját stúdiójuk nappalijában vették fel. Az 'Under the Sun' megjelenéséig minden nap közzétettek egy új epizódot - ezeket itt lehet megtalálni.

A Blacktop Mojo 2017. március 10-én adta ki legutóbbi, második stúdióalbumát, 'Burn the Ships' címen. A 'Burn the Ships' album - amit Philip Mosley és Jimmy Johnson producelt, valamint Austin Deptula (Rosewood Studios) kevert - megrendelhető a Bandcampen.

Néhány hete megjelent a 'Prodigal' című szám klipje, amihez a banda a következőket fűzte: "Több mint egy évvel ezelőtt összeálltunk néhány baráttal, hogy videoklipet forgassunk a 'Prodigal' című számhoz. Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy most végre kiadhatjuk ezt a kisfilmet. Köszönet minden havernak, aki segített életre kelteni ezt a nótát. Nem számít, merre mégy, mindenhova magaddal viszel egy darabot abból, ami vagy".

Szintén lentebb érhető el a 'Pryomaniac' dal, a 'Where The Wind Blows' dal videoklipje, amit a banda szülővárosában, a texasi Palestine-ben forgattak, abban a klubban, ahol annak idején először álltak színpadra.

A 'Burn the Ships' dalait a Nashville-beli Sound Emporium Stúdióban és a texasi Audioworx Stúdióban vette fel a banda. A felvételekbe több hangszeren is besegített a producer, Mosley (többek közt bendzsón, akusztikus gitáron, mandolinon és billentyűkön). Az alább látható lemezborítót Chase Gregory tervezte.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a www.blacktopmojo.com oldalon találhatók.


BLACKTOP MOJO - itt a texasi southern rockerek új videoklipes dala, a 'Signal's Gone'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.