Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DESTRUCTION - megjelent a 'Thrash Anthems' második része

2017-11-10
A veterán német thrasherek a rajongók segítségével fedezték új, 'Thrash Anthems II' című kiadványuk stúdiós munkálatait.

A 2007-es 'Thrash Anthems' album folytatására - hasonlóan elődjéhez - ezúttal is korai, főként '80-as évekbeli Destruction-klasszikusok kerültek fel, újrarögzített változatban.

A 2017. november 10-én megjelenő 'Thrash Anthems II' munkálatait a rajongók is figyelemmel követhették, sőtmitöbb, előrendeléssel hozzájárulhatnak a stúdiós költségek fedezéséhez is. Mindezt a PledgeMusic oldalon keresztül tehetik meg. Aki CD-n vagy digitálisan előrendeli az albumot, az azonnal hozzájuthat egy ún. AccessPass-hoz, aminek révén idő előtt letölthetik a teljes lemezt; illetve exkluzív hírekkel, színfalak mögötti videókkal és stúdiós felvételekkel gazdagodhatnak - mindezt elsőkézből, közvetlenül a legendás zenekartól! Mindemellett speciális merchandise-termékeket is meg lehet vásárolni a PledgeMusic révén - ilyen például egy dedikált szettlista, egy kézzel írott szövegkönyv, egy régi, dedikált bakelitlemez, egy szintén dedikált, 1985-ös Ibanez Destroyer basszusgitár, valamint lehetőség személyes stúdió-látogatásra...

A 'Thrash Anthems II' album kapcsán Schmier mester elmondta: "Lévén ez az album egyfajta retrospektív kiadvány, ami a korai klasszikusok újonnani felelevenítésére irányul, magasak voltak az elvárások, mind magunk, mind a rajongók részéről. Úgy döntöttünk tehát, hogy felvesszük a 'Thrash Anthems' folytatását, egy újabb, '80-as évekbeli klasszikus Destruction-himnuszokkal teli lemezre. Részünkről természetesen nagyon fontos volt, hogy a rajongókkal közösen állítsuk össze ezt az albumot, és miután a Nuclear Blast eleinte nem akart ebben részt vállalni, elhatároztuk, hogy a Ti segítségéteket kérjük a stúdiós költségek fedezéséhez. Hogy rövidre fogjam a szót: tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenkinek fognak tetszeni ezek az újonnan rögzített számok (ők ahllgassák csak az eredetieket) , de számunkra fontos volt, hogy életképesek maradjanak ezek a nóták egy teljesen új metalista generáció számára is, akik imádják a friss és brutális hangzást. Külön örülünk annak is, hogy kiadónk végre úgy döntött, segít nekünk eme thrash-klasszikusok felelevenítésében. A lemez vibrálása egyébként roppantul vad, kereskedelmi célokra nem alkalmas, és persze benne van a '80-as évek feeling-je - azonban még annál is agresszívabb a hangzás. A mi THRASH muzsikánkat pedig ez tette régen is, és teszi most is különölegessé!".

Az új album borítóját a híres magyar művész, Havancsák Gyula (Annihilator, Grave Digger, Stratovarius, Tankard, stb.) készítette. A lemezt meg lehet rendelni a Nuclear Blast oldalán is.

A tracklista:
01. Confused Mind
02. Black Mass
03. Frontbeast
04. Dissatisfied Existence
05. United By Hatred
06. The Ritual
07. Black Death
08. The Antichrist
09. Confound Games
10. Ripping You Off Blind
11. Satan's Vengeance
12. Holiday in Cambodia (Dead Kennedys feldolgozás)

Érdemes ellátogatni a PledgeMusic oldalra, ahol egyéb érdekességeket is megtudhatunk a speciális album rejtelmeit illetően! Lentebb pedig elérhető az első két hivatalos kedvcsináló, valamint egy exkluzív medley, amiben a 'United By Hatred', a 'Black Death', a 'Black Mass' és a 'Confound Games' dalok elegye hallható. Alább teljes egészében elérhető a 'United By Hatred', valamint annak "történeti videoklipje".

A Destruction 2016. május 13-án adta ki új nagylemezét, az 'Under Attack'-et. A Nuclear Blast jóvoltából megjelent albumról részletesen itt írtunk.


DESTRUCTION - megjelent a 'Thrash Anthems' második része
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.