Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az ausztrál EARTH ROT zenekar új koncert-videoklipje, az 'Unraveling Vapour Of Sanity'!

2020-06-03
Az ausztrál blackened death metal banda év elején új albumot adott ki. Erről jelent most meg egy vadonatúj videoklip.

A zenekar év eleji közleménye így szól: "Izgatottan jelentjük be, hogy világraszóló lemezszerződést kötöttünk a Season Of Mist Records-szal! Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan kiadóval állhattunk össze, aminek régi nagy tisztelői vagyunk, és ahol megjelentek az utóbbi évek legjobb extrém metal-lemezei. Nem is beszélve arról a gazdag és szép történelemről, amit a Season Of Mist néhány ausztrál metalbandával közösen ápol... Alig várjuk már, hogy hallhassátok, min dolgoztunk az utóbbi időben, és végre kiadhassuk eddigi legkreatívabb munkánkat!".

Az Earth Rot új albuma 'Black Tides of Obscurity' címmel jelent meg, 2020. március 6-án.

"Az elkerülhetetlen vég morbid hallucinációja... amit gigászi fekete hullámok és óriási csápok rángatnak le a mélységbe, miközben az elme véglegesen összeomlik. A mennyből pedig lelóg egy fekete, mindent látó szem, ami csak erősíti a legsötétebb emberi félelmet: ütött a végzet órája".

"Ezúton jelentjük be új albumunkat, és mutatjuk be annak borítóját. A Season Of Mist kiadó jóvoltából megjelenő 'Black Tides of Obscurity' album illusztrációját a kivételes tehetséggel rendelkező Khaos Diktator Design stábja tervezte".

A tracklista:
01. Dread Rebirth
02. New Horns
03. Towards A Godless Shrine
04. Unparalleled Gateways To Higher Obliteration
05. Ancestral Vengeance
06. The Cape Of Storms
07. Serpent’s Ocean
08. Mind Killer
09. Unravelling Vapour Of Sanity
10. Out In The Cold

Az első videoklipes single-dal, a 'Dread Rebirth' lentebb elérhető, ízelítőképpen az rendeléshez:

Később megjelent a 'Mind Killer' dal videoklipje is:

2020 júniusában pedig bemutatták az 'Unraveling Vapour Of Sanity' című szám hivatalos koncert-videoklipjét, amit idén márciusban forgattak, egy Melbourne-beli buli alkalmával:

A teljes albumot itt lehet végighallgatni:

A banda a megjelenést követően bemutatta a 'Bestial Shadow Forest' című szám hivatalos koncert-videóját is. Ezt a felvételt 2017-ben forgatták, a Fleshgod Apocalypse-szel és a Psycroptic-kal közös ázsiai turnén, Tokióban.


A Perth városából származó Earth Rot egy 2013-ban alakult death / black metal banda, ami a kezdetekben még grindcore formációként működött. A Tom Waterhouse gitáros-vokalista és Jared Bridgemanhe basszusgitáros-énekes által alapított csapat első albuma 2014-ben jelent meg, 'Follow the Black Smoke' címen.

A globális underground-körökben nagy sikereket arató album folytatása 2017 elejére készült el. A banda ezúttal Sam Allen és maga Bridgeman producelésében vette fel újabb, 'Renascentia' című albumát, a nyugat-ausztráliai Electric City Stúdióban. A hanganyag keverését nem más, mint a legendás Erik Rutan (Hate Eternal) végezte, a floridai Mana Recording Stúdió falai között. A lemezen vendégként tűnik fel a norvég "black-jazz" banda, a Shining szaxofonos frontembere, Jørgen Munkeby (a 'The Bones That Lay Beneath The Earth' című számban).

A két album promóciójával a banda a világ minden táján fellépett: olyan neves bandák előzenekaraként turnéztak Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és hazájukban, Ausztráliában, mint a Fleshgod Apocalypse, a Psycroptic, a Vader és a Marduk.

A 'Renascentia' című albumot CD-n és digitális formában is meg lehet rendelni és hallgatni a banda hivatalos Bandcamp-oldalán.


Itt az ausztrál EARTH ROT zenekar új koncert-videoklipje, az 'Unraveling Vapour Of Sanity'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.