Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

UNCIVIL WAR néven alapítottak új thrash bandát a Kreator, a Whiplash és a Hirax egykori tagjai; itt az új dal, amit a bandáról neveztek el!

2020-02-28
Scott Owen (Subversion A.D., ex-Eliminate, ex-Hirax, ex-Piranha) gitáros-énekes és Joe Cangelosi (Brooklyn Militia, ex-Eliminate, ex-Whiplash, ex-Kreator) dobos Rich Day (Brooklyn Militia, ex-Primal Scream, ex-Whiplash) basszerral közösen alapította meg az Uncivil War nevű formációt.

Owen és Cangelosi 2017-ben döntött úgy, kilép a Don Doty (ex-Dark Angel) énekes vezette Eliminate zenekarból. Mindkét zenész azzal a céllal jutott erre az elhatározásra, hogy közösen önálló dalokat írhassanak saját bandájuk színeiben [lévén az Eliminate élőben csak azokat a dalokat adja elő, amiket annak idején Doty a Dark Angel zenekarral rögzített, a 'We Have Arrived' (1985) és a 'Darkness Descends' (1986) albumokra].

Scott Owen (Subversion A.D., ex-Eliminate, ex-Hirax, ex-Piranha) gitáros-énekes, Joe Cangelosi (Brooklyn Militia, ex-Eliminate, ex-Whiplash, ex-Kreator) dobos és Rich Day (Brooklyn Militia, ex-Primal Scream, ex-Whiplash) basszer mellett Patrick Lind (ex-Morbid Saint) énekes alkotja az Uncivil War felállását.

Az Uncivil War nevezetű zenekar tagjai egy saját finanszírozású EP-t rögzítettek bemutatkozásképpen, egy texasi és egy new yorki stúdióban. A három-számos mini-album mindhárom száma - a 'Regardless Of Consequence', a 'S.I.N.' és az 'Uncivil War' - meghallgatható lentebb.

Hamarosan visszatér a stúdióba az Uncivil War, és megkezdi debütáló nagylemeze munkálatait, illetve a jövőbeni koncertek leszervezését. Nemsokára jönnek a friss hírek...

Az Uncivil War Facebook-oldala itt érhető el.


UNCIVIL WAR néven alapítottak új thrash bandát a Kreator, a Whiplash és a Hirax egykori tagjai; itt az új dal, amit a bandáról neveztek el!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.