Normál verzió

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új klip a MOKOMOKAI zenekartól: 'World Of Sorrow'

2019-08-28
A kanadai Peterborough városából származó hard rocker zenekar megfilmesítette 2018-as 'Shores of the Sun' albumán szereplő 'World Of Sorrow' című számát.

A "new age" hard rock-hangzást old-school hatásokkal ötvöző Mokomokai olyan legendák örökségét hivatott ápolni, mint a Diamond Head, a Judas Priest, a Motörhead és a Black Sabbath. A Mokomokai felállását John Ellis gitáros-énekes vezeti. Mellette Jermy Pastic basszusgitáros és Bobby Deuce gitáros (Iron Giant) alkotja a banda eredeti line-upját, de nemrégiben csatlakozott hozzájuk a neves JJ Tartaglia is (aki a híres Skull Fist tagja).

A banda most bemutatta 2018-as 'Shores of the Sun' albumán szereplő 'World Of Sorrow' című számának hivatalos videoklipjét. Íme a premier:

A Mokomokai zenekar 'Poison Whiptail' címmel látta el debütáló nagylemezét, amit Ian Blurton (Progold Stúdió / Attack In Black, The Weakerthans, Cursed, Tricky Woo) producelt - ez az anyag 2017. március 17-én látott napvilágot digitális formában; június 16-án pedig megjelent CD-n is (a torontói Boonsdale Records jóvoltából). A lemezre (a címadó dal mellett) néhány vadonatúj szerzemény, valamint korábbi dal újrarögzített változata került fel.

John Ellis frontember korábban elmondta: "Rengeteg ember végzett igencsak kemény munkát, mire összeállt minden, és elkészült eme alkotás. Nagyon büszkék vagyunk az anyagra; és épp annyira izgatottak is, hogy végre rászabadíthatjuk a világ rock 'n’ rollereire és metalistáira ezt a rosszfiút!".

A 2011-ben alakult Mokomokai mindeddig két EP-t, egy kislemezt, egy split-albumot (a Public Animal zenekarral közösen) és két nagylemezt adott ki. A csapat soron következő koncertjeiről bővebb infók a Facebookon találhatók.

A debütáló lemezről korábban megjelent a címadó dal videoklipje, valamint a 'Heavy Metal Sky' című szám Rob Viscardis által rendezett kisfilmje. Újabban napvilágot látott a 'Mountains Of Madness' szöveges klipje is. Íme a premierek:


Új klip a MOKOMOKAI zenekartól: 'World Of Sorrow'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.