Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SEVEN KINGDOMS - klip-premier a 10. évfordulós 'Decennium' albumról: 'Kingslayer'

2017-05-03
A floridai power / thrash metal banda a tavalyi nyár folyamán vett fel két új lemezt, méghozzá egy neves hangmérnök-páros segítségével.

Új kiadványaik közül az első, 'In the Walls' című EP megjelenését 2016 szeptemberére; míg a nagylemez kiadását 2017. május 5.-re ütemezte a banda (az előbbiről részletesen itt írtunk). Mind a mini-album, mind a 'Decennium' címmel ellátott nagylemez a banda fennállásának 10. évfordulója alkalmából került rögzítésre.

Az új albumok munkálatai nem mellesleg a híres Jim Morris (Iced Earth, Savatage, Death) és Phil Pluskota (Sonic Assault Studios, Abiotic, King Conquer) producerek társaságában zajlottak, a Morrisound és a North Avenue stúdiókban. [A nagylemezt a híres dán hangmérnök, Jacob Hansen (Avantasia, Evergrey, Volbeat) keverte.]

Az 'In the Walls' EP-re két vadonatúj dal, valamint korábbi nóta újrarögzített változata kerül fel. Az új nóták megtalálhatók lesznek a 'Decennium' albumon, ami - mint kiderült - megjelenik ezer példányszámra limitált CD-n, digitális formában, valamint 250 darab LP-n; méghozzá az osztrák Napalm Records jóvoltából. Az album alább látható borítóját Dusan Markovic tervezte. A teljes dallista így néz ki:

01. Stargazer
02. Undying
03. In The Walls
04. The Tale Of Deathface Ginny
05. Castles In The Snow
06. Kingslayer
07. The Faceless Hero
08. Neverending
09. Hollow
10. Awakened From Nothing
11. In The Walls (EP Master) (bónusz track)
12. Undying (EP Master) (bónusz track)
13. The Bloody Meadow (újrarögzített változat) (bónusz track)
14. Stormborn (újrarögzített változat) (bónusz track)

A Seven Kingdoms gitárosa, Camden Cruz korábban elmondta: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre közzétehetünk néhány új számot. Négy év telt el legutóbbi lemezünk, a 'The Fire Is Mine' megjelenése óta; így már alig várjuk, hogy kiadjuk ezt az albumot! Az új anyag egyébként úgy szól, mint egy igazi power metal-lavina, amin egy gyorsvonat gázol át. Érzésünk szerint sikerült összefoglalni mindent, amiről ez a műfaj szól".

A nagylemez előrendelhető a Napalm Records oldalán.

Másik hír, hogy a Seven Kingdoms szerződést kötött az Infinity Concerts promóciós céggel - ennek értelmében a csapat 2017 májusában turnéra indul, az új kiadványok bemutatásával, az Evergrey, a Need és az Ascendia társaságában. A dátumok és állomások listája itt érhető el.

Alább elérhető a korábban megjelent 'In The Walls' dal szöveges videója, valamint a nagylemezen szereplő 'Neverending' dal videoklipje, és a 'Stargazer' című szám frissen bemutatott lyric-videója:

Néhány nappal az album megjelenése előtt közzétették a 'Kingslayer' című szám hivatalos videoklipjét is. Íme a friss premier:

A Seven Kingdoms legutóbb 2012-ben adott ki teljes értékű albumot: harmadik nagylemezük, a 'The Fire is Mine' az amerikai Nightmare Records jóvoltából jelent meg.


SEVEN KINGDOMS - klip-premier a 10. évfordulós 'Decennium' albumról: 'Kingslayer'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.