Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az új GRAND MAGUS album, a 'Wolf God' legfrissebb videoklipje!

2019-06-05
A svéd "riff-harcosok" 9. stúdiólemeze április 19-én jelent meg, a Nuclear Blast kiadó jóvoltából.

A riffek istenei visszatértek! Kevesebb mint két évvel a fantasztikus 'Sword Songs' album megjelenése után a Grand Magus ismét akcióba lendül. A heavy metal óriásai rendkívül rövid időn belül alkottak meg néhány új himnuszt, melyek a 'Wolf God' című album formájában szabadultak a világra".

"A 'Wolf God' végtelen magasztossággal rombolja le a heavy metal-szcénát; a gitár-riffek pedig magukért baszélnek. A banda kilencedik nagylemeze - ami tele vannak epikus ritmusokkal és súlyos metalzenei témákkaé - számos jövőbeni klasszikust tartalmaz".

Az új lemezt Svédországban, a Sweetspot Stúdióban vették fel, Staffan Karlsson producerrel. Az április 19-én megjelent 'Wolf God' alább látható borítóját egy híres művész, Anthony Roberts tervezte.

A banda közleménye így szól: "Harmadik alkalommal vettük igénybe Anthony Roberts mágikus tehetségét és képzelőerejét, mely által megvalósult az új Grand Magus album illusztrációja. Ezúttal az erdő, a hold és a farkas van a középpontban. Ez persze nem akármilyen farkas... óvakodjatok tőle! Ő a farkasok istene, WOLF GOD!".

A tracklista:
01. Gold And Glory
02. Wolf God
03. A Hall Clad In Gold
04. Brother Of The Storm
05. Dawn Of Fire
06. Spear Thrower
07. To Live And Die In Solitude
08. Glory To The Brave
09. He Sent Them All To Hel
10. Untamed

Az első ízelítő a címadó dal szöveges videója, ami itt megtekinthető, a 'Brother Of The Storm' lyric-videójával, az 'A Hall Clad In Gold' "vizualizációs" klipjével, az 'Untamed' kisfilmjével, az első három hivatalos album-előzetessel, valamint a From The North: The Grand Magus Story című videó-sorozat első négy epizódjával egyetemben (ízelítőképpen a rendeléshez):

A Grand Magus legutóbbi nagylemeze, a 'Sword Songs' 2016 májusában jelent meg, szintén a Nuclear Blast jóvoltából.


Itt az új GRAND MAGUS album, a 'Wolf God' legfrissebb videoklipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.