Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új felállással rögzítette új albumát az IMPLORE - megjelent az 'Alienated Despair' friss videoklipje

2020-01-24
A Century Media Records 2017-ben igazolta le a német zenekart, és adta ki annak új albumát, a 'Subjugate'-et. Egy év telt el azóta - most friss album jelent meg...

A hamburgi székhelyű, de spanyol és olasz gyökerekkel is rendelkező Implore együttes 2013-ban alakult. Azóta komoly hírnévre tettek szert az európai extrém metal-színtéren, köszönhetően elkötelezettségüknek és kemény munkájuknak, ami mindeddig több EP-t és demó-lemezt, valamint egy teljes értékű, magas kritikai elismerésnek örvendő stúdióalbumot ('Depopulation' / Pelagic Records, 2015) eredeményezett.

Több mint 200 koncerttel és számos fesztivál-fellépéssel (Summer Breeze, Party.San, stb.) a hátuk mögött, az Implore több műfajon belül is komoly rajongótáborra tett szert; lévén zenéjükre egyaránt ráillik a brutál-death metal, a grindcore, a hardcore és a crust-punk jelző. Annek ellenére tehát, hogy sokan a 'death metal' kategóriába sorolják az Implore hangzását, a banda - köszönhetően a tagok nyitottságának és sokoldalúságának - a szélsőséges műfajok mindegyikében képes kiemelkedőt alkotni.

A legfrissebb hírek szerint a banda nekilátott következő, harmadik nagylemeze munkálatainak. A csapat mindezt egy megújult felállással teszi. Úgy tűnik, 2019-re kialakult a végleges line-up, miután új basszusgitáros érkezett a bandába, Carol Lieb személyében. Az egykori gitáros, Markus Matzinger mostantól a dobok mögött foglalja el a helyét; Eduard Petrolillo és Gabriel Dubko pedig maradt a gitáros és az énekes.

Az Implore új stúdióalbuma 2019. szeptember 27-én jelent meg, a Century Media által. Ennek kapcsán a következőket közölte a banda: "31 percnyi, lényegretörő és erőszakos zene: ez az 'Alienated Despair', vagyis az eddigi legkeményebb lemezünk. Miután Tomas Lindberg elvállalta a vendégszereplést, kijelenthető, hogy sikerült eljutnunk az Implore valódi anatómiai részéhez. Ez azt jelenti, hogy megfelelő dózisú grind, death és punkzene vár rátok! Egy újabb lépés a banda evolúciójában...".

A tracklista:
01. Faculties Of Time
02. Abandoned Desires
03. Parallax
04. All Is Not Lost Is Long Forgotten
05. The Constant Dissonance
06. Never Again (feat. Tomas Lindberg)
07. All Consuming Filth
08. Let The Pleasure Destroy Me
09. In Apathetic Isolation
10. The Venom Comes In Droves
11. Despondency

Az album rendelési infói itt találhatók meg. Íme az 'All Consuming Filth' című szám szöveges videója, valamint a 'Parallax' hivatalos klipje, az első hivatalos album-előzetes és a "kicsomagoló videó":

Nemrég megjelent a 'Never Again' című single-dal is, amiben nem más, mint az At The Gates frontember Tomas “Tompa” Lindberg vendégszerepel. Íme a klip-premier:

2020 januárjában bemutatták a 'The Constant Dissonance' dal hivatalos videóját is:

Előző, második nagylemezük 'Subjugate' címmel jelent meg, új partnerük, a Century Media Records jóvoltából, 2017. szeptember 22-én. Amire ezen a lemezen számítani kell: erősebb hangzás, kimunkáltabb dalok, és még több kísérletezés... (lentebb ízelítőképpen elérhető az új lemez munkálatait dokumentáló videó-sorozat három része).

Az alább látható lemezborítót és a szövegkönyvi illusztrációkat Brian D’Agosta (Vallenfyre, Goatwhore, stb.) tervezte:

A tracklista:
01. Birth Of An Era
02. Loathe
03. Cursed Existence
04. Paradox
05. Disconnected From Ourselves
06. Totalitarian
07. Patterns To Follow
08. Ecocide
09. Technology A Justification For Killing
10. Cult Of El
11. Desolated Winds
12. Boundary
13. Untouchable Pyramid
14. Gazing Beyond
15. Manufactured Reality
16. Victims Of The Hollowing

Az album megrendelhető többek közt digipak CD-n, digitálisan és bakeliten. Ízelítőképpen (ha van egy perced) lentebb megnézheted a vadonatúj, 'Loathe' című szám hivatalos videoklipjét.

Újabban megjelent az 'Boundary', valamint a 'Patterns To Follow' című számok videoklipje is:


Új felállással rögzítette új albumát az IMPLORE - megjelent az 'Alienated Despair' friss videoklipje
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.