Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SHADOW OF INTENT - 'Malediction' címen új videoklipet mutattak be

2019-07-27
A connecticuti szimfónikus deathcore banda bejelentette harmadik, 'Melancholy' című nagylemezét.

Az augusztus 16-án megjelenő 'Melancholy' - ami a banda harmadik albuma; a 2016-os 'Primordial' és a 2017-es 'Reclaimer' folytatása - produceri és hangmérnöki munkáit ezúttal is a gitáros, Chris Wiseman végezte. A keverést és a maszterizálást Christian Donaldson (Cryptopsy) végezte el a montreali Grind Stúdióban.

A 'Melancholy' album egyes dalaiban vendégszerepel Francesco Ferrini (Fleshgod Apocalypse) billentyű-virtuóz, valamint Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder énekese, illetve itt mutatkozik be a Shadow Of Intent új dobosa, Anthony Barone (A Night In Texas, Aegaeon). Az alább látható lemezborító Pär Olofsson (Exodus, Immortal, The Faceless) műve.

A banda az alábbiakat közölte az új kiadvány kapcsán: "Miután szanaszét szaggattuk a lelkünket az elmúlt hónapok során, izgatottan mutatjuk be nektek új lemezünket, a 'Melancholy'-t! Amit itt láttok, az 2 hosszú évnyi kemény, elkötelezett, könyörtelen és szenvedélyes munka gyümölcse. Érzésünk szerint mindannyian jócskán túlteljesítettük magunkat, és nem ijedtünk meg az új dolgok kipróbálásától sem. Minden dal meglehetősen egyedi, és olyan módon mutatja be ezt a bandát, ahogy még senki nem látta... Ez az az album, amit mindig is el akartunk készíteni".

A tracklista:
01. Melancholy
02. Gravesinger
03. Barren and Breathless Macrocosm (feat. Trevor Strnad)
04. Underneath a Sullen Moon
05. Oudenophobia
06. Embracing Nocturnal Damnation
07. Dirge of the Void
08. Chthonic Odyssey
09. The Dreaded Mystic Abyss
10. Malediction

A Shadow Of Intent új albumának első single-dala / hivatalos videoklipje a Trevor Strnad-dal közös 'Barren And Breathless Macrocosm' című számhoz készült. Íme a premier:

 

Újonnan megjelent a 'Malediction' című szám hivatalos kisfilmje is:

A Shadow Of Intent szeptember és október folyamán bonyolítja le hivatalos lemezbemutató turnéját; méghozzá a Despised Icon, a Kublai Khan és az Angelmaker társaságában.

A banda teljes turné-beosztás és egyéb infók, hírek itt találhatók.


SHADOW OF INTENT - 'Malediction' címen új videoklipet mutattak be
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.