Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NIGHT VIPER - új klipet mutatott be második, 'Exterminator' című albumáról a svéd heavy metal banda: 'Never Win'

2018-03-13
A göteborgi Night Viper együttes nemrég lemezszerződést kötött a Listenable Records-szal, és kiadta új nagylemezét.

A 2014-es megalakulás óta a Night Viper egyre hangosabb és dühösebb formában állt a közönség elé. Köszönhetően a Svart Records jóvoltából megjelent, 2015-ös debütáló albumuknak, a kritikusok az egyik legenergikusabb, legizgalmasabb és legpörgősebb bandaként tartják számon őket a svéd színtéren. A Night Viper-t minden metal-rajongónak kötelező hallania és látnia!

Négy európai turné, és néhány nagy volumenű fesztivál-fellépés (Muskelrock, Roadburn, Hell Over Hamburg, stb.) után a Night Viper 2017-ben minden eddiginél erősebb formában tért vissza.

Tavaly márciusban megjelent a banda új single-dala, a 'Summon The Dead', ami új mértékű intenzitást fémjelez az alapvető Night Viper-hangzásban; egyben felvezetőként szolgál második nagylemezükhöz, amit 2017 őszén adott ki a Listenable Records.

A Night Viper második stúdióalbuma 2017, október 20-án jelent meg, 'Exterminator' címmel. Következő előzetesként az Ola Ersfjod által producelt albumhoz a banda bemutatott egy újabb single-t, 'No Escape' címen - lentebb ennek hivatalos videoklipje is elérhető.

Az 'Exterminator' album főként az old-school metalzene híveinek ajánlott. "A hallgatói élmény nem sokban különbözik a 'Kill ‘Em All'-érás Metallica által nyújtott feelingtől, és alapjában véve adja vissza a '80-as évekbeli heavy metal-hangulatot, mind zeneiség, mind imázs tekintetében. A headbangelés kötelező!".

A tracklista:
01. No Escape
02. Summon The Dead
03. Never Win
04. Exterminator
05. On The Run
06. Ashes
07. Going Down
08. Lady Bad Luck
09. Revenge
10. All That Remains

2018 márciusában megjelent a 'Never Win' című szám kisfilmje is, amit Jim Nedergård rendezett. A Spotify-on nem mellesleg elérhető a banda teljes debütáló albuma.

A Night Viper felállása így néz ki:

Sofie-Lee Johansson - ének
Tom Sutton (The Order Of Israfel / ex-Church Of Misery) - gitár
Johan Frick (Lethal Steel) - gitár
Ruben Åhlander Persson (ex-Miasmal) - basszusgitár
Jonna Karlsson (Mud Walk) - dobok


NIGHT VIPER - új klipet mutatott be második, 'Exterminator' című albumáról a svéd heavy metal banda: 'Never Win'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.