Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BEYOND GRACE - új dalt mutatott be a brit death metal banda

2019-07-03
A nottinghami Beyond Grace együttes 'Our Kingdom Undone' címmel látta el második teljes értékű albumát.

A Beyond Grace második nagylemeze, az 'Our Kingdom Undone' Charles Elliott (Abysmal Dawn / Tastemaker Audio) producer társaságában született meg, mint a 2017-es debüt-album, a 'Seekers' folytatása.

Hamarosan közzéteszik az új album részleteit... de addig is alább meghallgatható az első friss single-dal, a 'Barmecide Feast', amit Matt "Slug" Moss (Slugdge, Tower Of Wankers) közreműködésében rögzített a csapat:

A zenekar 2005 és 2011 között Threnody, 2011 és 2014 között pedig Bloodguard néven működött. A Beyond Grace ebben a formájában 2014 óta nyara aktív. Mindeddig egy EP-t ('Monstrous') és két digitális single-dalt adtak ki, de az elmúlt éveket elsősorban egyedi hangzásuk és színpadi műsoraik tökéletesítésével töltötték (olyan bandák előtt álltak eddig színpadra, mint a The Monolith Deathcult, a Becoming The Archetype, a Darkane, a Mithras és a Demonic Resurrection).

A bandát a Twilight's Embrace jelenlegi énekese, Andrew Walmsley vezeti. Őt kísérik Threnody- / Bloodguard-beli bandatársai: Andrew Workman basszer, Ed Gorrod dobos, valamint Alistair Bell és Tim Yearsley gitárosok.

A nottinghami Beyond Grace együttes 2017. július 7-én jelentette meg első nagylemezét, független gondozásban. A 'Seekers' című nagylemez letölthető és megvásárolható a Bandcamp-en.

Andy Walmsley énekes korábban így nyilatkozott: "Hihetetlenül sok időnkbe tellett, mire összehoztuk ezt az albumot, mivel rengeteg hiba és hátráltató tényező állt az utunkba az évek során... ezek közt van, amiről mi magunk tehetünk, és van, ami tőlünk függetlenül történt. Viszont egy a lényeg: a munkálatok még jobban összehozták a bandát is; jobb zenésszé, és összességében erősebb csapattá tettek minket. Számunkra pedig ez a legfontosabb; mivel mi nem más bandákkal, hanem elsősorban saját magunkkal versenyzünk, a saját szabályaink szerint. Igyekszünk jobbnál jobb dalokat írni, a lehető legjobban zenélni, kreatívabbnak lenni, és, és tanulni a hibáinkból, hogy a végén büszkék lehessünk önmagunkra. Nálunk nincs helye kompromisszumoknak és félkész munkáknak...".

A Beyond Grace Facebook-oldala itt érhető el.


BEYOND GRACE - új dalt mutatott be a brit death metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.