Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új videoklip a LENG TCH'E zenekartól: 'Redundant'

2018-06-29
A belga grindcore banda tavaly új szerződést kötött a Season Of Mist kiadóval. Visszatérő, 'Razorgrind' című nagylemezük 2017 nyarán jelent meg.

A Leng Tch'e eredeti közleménye így szól: "Sok idő eltelt legutóbbi albumunk, a 'Hypomanic' megjelenése óta, de biztosíthatunk róla titeket, hogy az új lemez több szempontból is leviszi majd a fejeteket. Mindent bedobtunk a közösbe, amit az elmúlt 15 évben műveltünk, extrémitás, keménység, gyorsaság és hangzás tekintetében".

Az új Leng Tch'e album 'Razorgrind' címmel jelent meg, 2017. augusztus 25-én. Az új lemezről kiderül, nem véletlenül választotta ezt a címet és stílus-megjelölést a zenekar: profi zenészi tehetség, és magvadult vokál-performansz szakítja ugyanis ketté a hallgatókat. Az új albumon minden megtalálható, amire a die-hard rajongók vágynak: rövid, pengeéles, gyors dalok, tele brutális riffelésekkel, lehangolt, zúzós gitár-témákkal és halálos dallamokkal, amik a frontember, Sergeï dühös előadásában szólalnak meg. A belga csapat újabb szintet lépett a 'Razorgrind' albummal; lévén ez az az anyag, ahol összeáll a banda minden eddig legvonultatott zenei eleme. A Leng Tch'e készen áll a világ szétzúzására!

A 'Razorgrind' első nyilvános dala, a 'Gundog Allegiance' lentebb meghallgatható, ízelítőképpen a rendeléshez, amit itt lehet leadni.
"
Bemutatjuk az első dalt új, 'Razorgrind' című albumunkról. Egy rövid és iszonyatos súlyos grind-himnuszról van szó, tele feszes groove-okkal. Ez egy igencsak erőszakos dal - ezt azonban a vallás általi globális agymosás tudata váltotta ki belőlünk... de persze lehetne ez a mai világ alapvetően erőszakkal teli mivoltának himnusza is. Mi inkább csak annyit mondunk: élvezd az életet és élvezd a grind-ot!".

Később megjelent a 'Stentor Of Doom' című szám hivatalos videoklipje; 2018 júniusában pedig bemutatták a 'Redundant' dal kisfilmjét is - lentebb ezek is elérhetők.

A Facebook-oldalán elérhetők az idei koncertek beosztása.

A teljes albumot egy nappal a megjelenés előtt tették közzé:

A legutóbbi Leng Tch'e album 2010 májusában jelent meg, 'Hypomanic' címmel, szintén a Season Of Mist jóvoltából.


Új videoklip a LENG TCH'E zenekartól: 'Redundant'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.