Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új albumot jelentett be a DARK SKY CHOIR zenekar - itt a 'Static Death' videoklipje!

2019-05-01
A New Jersey-ből és New York-ból származó metalbanda, a Dark Sky Choir a nyár folyamán adja ki új stúdiólemezét.

A Dark Sky Choir zenekar - aminek tagja Brian Allen (Vicious Rumors), Ira Black (Lizzy Borden, I Am Morbid, Metal Church), Percy Trayanov (Madame Mayhem) és Mike Sakowski - John Moyer (Disturbed) producer társaságában rögzítette második, 'End of Days' című nagylemezét. A hanganyag keverését Augustus Cryns, maszterizálását pedig Howie Weinberg végezte el.

Az új album első ízelítője / single-dala a 'Static Death' című szám, aminek videoklipjét Paul Gervasi rendezővel forgatta a banda. Íme a premier:

A Dark Sky Choir 2019 nyarán fellép Európában, Amerikában és Ázsiában is. Az év végén továbbá előzenekarként vesznek részt a Queensrÿche és a Firewind közös európai turnéján.

A Dark Sky Choir 2017. május 16-án jelentette meg saját magáról elnevezett debütáló albumát. Az első Dark Sky Choir album borítóját a legendás grafikus, Ioannis (Deep Purple, Uriah Heep, Dream Theater, Dokken, Fates Warning, Skid Row, Sepultura, Yngwie Malmsteen) készítette. A Fred Gorhau által producelt albumon - ami egy "tökös himnuszokkal, fertőző gitár-riffekkel, ütős ritmus-szekcióval és éles gitárszólókkal felszerelt" lemez - vendégként tűnik fel Chris Caffery, a Savatage gitárvirtuóza, valamint Michael Pinnella, a Symphony X és a Stygia billentyűse.

A tracklista:
01. Death Of A Nation
02. Like It Or Not
03. Walking By Myself
04. Die Young (Maybe He Wanted To)
05. The End
06. Sails Of Charon
07. Cry For The Legions
08. Show No Mercy
09. Bedouin Caravan

Bővebb infók a Dark Sky Choir zenekarról és a koncertekről a Facebookon érhetők el.


Új albumot jelentett be a DARK SKY CHOIR zenekar - itt a 'Static Death' videoklipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.