Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Szeptemberben adja ki debütáló albumát az At The Gates, a Viscera Trail és a The Sin egyes tagjai alkotta SIGN OF CAIN zenekar - itt az első dal-premier!

2017-07-21
Az all-star svéd death / doom metal bandát az Apostasy Records igazolta le.

A Sign Of Cain zenekart a skandináv metal-színtér néhány neves alakja alkotja - név szerint: Tomer Hasenfratz (Viscera Trail) gitáros-vokalista, Tomy Minas (The Sin) szólógitáros, Tuval Refaeli (Viscera Trail, Equilibrium) dobos, David Mauritzon (RazorRape) basszer, valamint az At The Gates és a The Lurking Fear frontembere, Tomas Lindberg (At The Gates, The Lurking Fear). A bandát nemrég leigazolta az Apostasy Records.

A kiadó közleménye így szól: "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy bejelenthetjük: nálunk fog újra életre kelni az a projekt, aminek lángja eredetileg 18 évvel ezelőtt, 1999-ben gyulladt be. KÖzel két évtizeddel később megjelenő debütáló albumuk a 'To Be Drawn And To Drown' címet viseli. Old-school death metal és melankólikus / bánatos dallamokkal teli doom vegyül ebben a különleges atmoszférájú együttesben. A vokálok kétségbeesést és elhagyatottságot tükröznek, megragadván a hallgató agyát, amit végül a kegyelmet nem ismerő dob-témák lüktetése, és a dalok haraggal átitatott hangzása kínoz tovább...".

A Sign Of Cain debütáló albuma 'To Be Drawn And To Drown' címmel jelenik meg szeptember 22-én. 18 évvel a zenekar megalakulása után tehát végre eljött az idő, hogy rászabaduljon a világra ez az ópusz.

A tracklista:
01. Sign of Cain
02. The Earth Collapses Behind
03. Path Of The Feeble
04. Thunders Never Followed
05. Scatter
06. Remembrance And Pain
07. Empires Ablaze With Unrest
08. Bearing Eyes
09. Again I Shed

A banda elsőként a 'The Earth Collapses Behind' című számot osztotta meg a lemezről. "A címéhez totális hű nóta durva mennydörgéssel indul, majd egy dupla-basszussal operáló riff-viharrá növi ki magát, közben pedig felvonultat ritmusosabb ritmusosabb groove-átkötőket, míg végül egy gonosz death-doom attak válik belőle. Mindez pedig tökéletesen összefoglalja mindazt, amit ez az album tartogat"!

A Sign Of Cain Facebook-oldala itt érhető el.


Szeptemberben adja ki debütáló albumát az At The Gates, a Viscera Trail és a The Sin egyes tagjai alkotta SIGN OF CAIN zenekar - itt az első dal-premier!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.