Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CASKET ROBBERY - készül az új album; májusban indul a turné

2020-01-31
A wisconsini death metalisták friss hírekkel szolgáltak.

Cory Scheider gitáros a következőket jelentette: "Minden gitár-témát felvettük, és a vokálokkal is végzünk hamarosan. Hosszú idő eltelt azóta, hogy nagylemezt adtunk ki a kezünkből, ezért most minden erőnkkel azon vagyunk, hogy befejezzük ezt a művet. Addig nem is szolgálunk frissebb hírekkel, amíg kész nem lesz a teljes album, és biztossá nem válik a megjelenési dátum. A májusi turnén már meg is hallgathatjátok az új nótákat. Hajrá, előre!".

A Casket Robbery második nagylemeze a 2016-os debüt-album, az 'Evolution of Evil', a 2017-es 'The Ascension' EP és a 2019-es 'From Hell' kislemez folytatása lesz. Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Casket Robbery legutóbbi single-dala - ami digitális formában jelent meg -, a 'From Hell' kapcsán Megan Orvold énekesnő elmondta: "Ezt a dalt a hírhedt londoni gyilkos, Hasfelmetsző Jack inspirálta. Dalszöveg tekintetében igyekeztük belevinni a nótába a "klasszikus" Casket-feelinget; vagyis sötét és szókimondó szövegre számíthattok. A kedvenc sorom egyébként a következő: "fried her kidney in a pan (yum yum), sent half, signed catch me when you can"... Egyúttal szerettük volna bevonni a dologba a csodálatos rajongókat is, ezért indítottunk egy versenyt: mindenkinek el kellett küldenie a kedvenc "ördögi kacaját". Ezeket eggyé gyúrtuk, és beleillesztettük a dal egyes részeibe - remek ötlet volt! Továbbá nagyon boldogok vagyunk, hogy Chris Collier keverte és maszterizálta a dalt, mivel ő az, aki mindig fantasztikus munkát végez. A videoklipet egyébként Eddie Curran-nel, az Enterprise Films munkatársával forgattuk. Most először dolgoztunk vele, de az ő lelkesedése és energiája egyértelműen átjön a videóból".

A "2016 egyik legígéretesebb death metal bandájaként" kikiáltott Casket Robbery - amit Cory Scheider (ex-Luna Mortis, Epicurean, Echoterra) és Dustin Foesch alapított -  'Evolution of Evil' címmel adta ki bemutatkozó nagylemezét 2016. március 4-én, a Mortal Music jóvoltából. Az album - amiről bővebben itt írtunk - a lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható.

2016 októberében három új tagot mutatott be a banda, Troy Powell (Furnace Born) másod-gitáros, Brevin Becker dobos és Megan Orvold (Bad Apple, Meet Me Below, ex-Disappearance) énekesnő személyében (Becker helyét azóta átvette Alex Simpson). Ez az új felállás rögzítette a Casket Robbery eddigi legkeményebb anyagát, a "pulzus-pörgető, kegyelmet nem ismerő, és egyben brutálisan fogós" 'The Ascension' című EP-t.

A Scheider és Powell által producelt 'The Ascension' rögzítése az Old Dark Horse és az Unintended stúdiókban zajlott. Az EP keverését és maszterizálását Gabe Fry látta el, a Kimura Recordings stúdió falai között.


A Casket Robbery május folyamán egy USA-turnén vesz részt, a The Convalescence, a Filth, és a Blood Of Angels, valamint az Abaddonia társaságában. A teljes turné-beosztás a Facebookon érhető el.


CASKET ROBBERY - készül az új album; májusban indul a turné
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.