Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HATEBREED - Budapestet is érinti a tavaszi Viva The Underdogs turné; itt az új dal, a 'When The Blade Drops'!

2020-02-13
A veterán connecticuti hardcore banda a tavasz folyamán egy újabb európai turnén vesz részt.

A Hatebreed várhatóan májusban adja ki új nagylemezét, a Nuclear Blast jóvoltából. A 2016-os 'The Concrete Confessional' egyelőre cím nélküli folytatását azzal a Chris "Zeuss" Harris producerrel rögzítette a banda, aki már évek óta segédkezik a csapat albumainak munkálataiban.

A Hatebreed február 14-én új single-dallal jelentkezett. A 'When The Blade Drops' - ami a következő nagylemez első nyilvános nótája - megrendelhető digitális kislemez formájában (Spotify, Apple Music, Deezer); itt pedig megtekinthető a teljes dal szöveges videója:

Másik hír, hogy a Hatebreed 2020. április 1-én indul európai turnéra, a Parkway Drive előzenekaraként. A hamburgi Sporthalle csarnokban induló körúton részt vesz a Stick To Your Guns és a Venom Prison is.

Jamey Jasta énekes így szólt a rajongókhoz: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Parkway Drive, a Stick To Your Guns és a Venom Prison társaságában indíthatjuk útjára a 'Viva The Underdogs' turnét 2020 áprilisában. A Parkway Drive és a Hatebreed most először áll össze, szóval számunkra ez nagy megtiszteltetés. Találkozunk az első sorban!".

A Viva The Underdogs elnevezésű turné hivatalos plakátja így néz ki:

A Viva The Underdogs körút április 6-án a budapesti Papp László Sportarénát is érinti. A hazai koncertről bővebb infók a Facebookon olvashatók.

Íme a turné kedvcsináló videója a Hatebreed részéről:

A Hatebreed legutóbb is megszokott producerével, Chris "Zeuss" Harris-szel (Suicide Silence, Rob Zombie, Whitechapel) stúdiózott. Aktuális albumuk - amit a híres Josh Wilbur (Lamb Of God, Megadeth, Gojira) kevert - 2016. május 13-án jelent meg, 'The Concrete Confessional' címmel. Az elsődleges lemezeladási infók alapján: az album a hivatalos, 200-as Billboard-toplista 25. helyén végzett. Az USA-ban egy hét alatt 17,112 példány kelt el belőle (ebből 16,514 fizikai, a többi pedig digitális). Minderről bővebben itt írtunk.


HATEBREED - Budapestet is érinti a tavaszi Viva The Underdogs turné; itt az új dal, a 'When The Blade Drops'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.