Normál verzió

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megfilmesítette 'Fallen' című számát a PHEAR (videó-premier)

2019-02-13
A Phear nevezetű kanadai metalbanda 'Insanitarium' címmel jelentetette meg első nagylemezét, amiről most egy új klipet mutattak be.

A Phear debütáló, 'Insanitarium' című nagylemeze eredetileg független gondozásban jelent meg 2015-ben. A lemezt 2018. november 30-án újra kiadták hivatalos formában, Amerikában az RFL Records, Európában a Cargo Records, Japánban pedig a Tower Records jóvoltából.

A tracklista:
01. Regan’s Dream 
02. Don’t Scream
03. Fallen 
04. Heaven 
05. Delusions 
06. Proud

07. The Drowning Man 
08. Until You Die 
09. Motives Unknown 
10. Bloodline 
11. In the Name Of...
12. Sea of Lies 
13. Snap!

Íme az 'Insanitarium' legfrissebb ízelítője, a 'Fallen' című szám hivatalos videokipje:

A Phear 'The Curse Lives On' címmel jelentetette meg második kiadványát, 2017 nyarán. A zenekar - amit Patrick Mulock (Eidolon) énekes, Graham Stirrett és Tyson Emanuel gitárosok, Chris Boshis basszer és Chris Lewis dobos alkot - legutóbbi kiadványa tehát a 'The Curse Lives On' című, öt-számos EP volt, ami a debütáló, 'Insanitarium' című nagylemez folytatása.

A 'The Curse Lives On' első ízelítőjét a BraveWords magazin mutatta be. Alább megtekinthető a banda "merész és epikus" Iron Maiden-feldolgozása, a 'Rime Of The Ancient Mariner' hivatalos videoklipje.

Mulock a következőképpen nyilatkozott: “Fennállásunk legelső feldolgozása, a ‘Rime Of The Ancient Mariner’ egy igazán különleges tétel. Sosem fogom elfelejteni, amikor elősör hallottam ezt az akkordot - persze tisztában voltam vele, hogy itt egy hét-húros gitárról van szó, de - totálisan le voltam nyűgözve; megállás nélkül csak vigyorogtam, és azt mondtam: ‘Na, erről van itt szó!’. Aztán ott van a ‘Dirty Work’ című szám, ami némi Alice In Chains-feelinget visel magán, és persze az is nagyon faszául sült el a stúdióban! Továbbá felkerült még erre az EP-re néhány koncertfelvétel... ’Don't Scream / Heaven / Regan's Dream’... emlékszem, milyen ideges voltam azon a koncerten... Még haza sem értem Európából, három napon belül már fel kellett lépnünk. A buli azonban remek ütemben zajlott - öt perc után totálisan magávé tettük a feelinget”.

A tracklista:
01. Rime Of The Ancient Mariner
02. Dirty Work
03. Don't Scream (live)
04. Heaven (live)
05. Regan's Dream (live)

Az EP-t és a nagylemezt az iTunes-on lehet megrendelni.

Később közzétették a 'Dirty Work', majd a 'Motives Unknown' hivatalos videóját is:

Bővebb infók a bandáról a Phearband.com oldalon érhetők el.


Megfilmesítette 'Fallen' című számát a PHEAR (videó-premier)
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.