Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'The Curse Lives On' címmel jelentette be első koncertlemezét a PHEAR

2020-02-15
A Phear nevezetű kanadai metalbanda 'The Curse Lives On' címmel jelenteteti meg első koncertlemezét, amire nyolc felvétel került fel.

A 'The Curse Lives On' album két stúdió-felvétellel indul: az egyik az Iron Maiden-klasszikus 'Rime Of The Ancient Mariner' dal feldolgozása, a másik pedig a Phear közönség-kedvenc nótája, a 'Dirty Work'. Ezt követi hat koncertfelvétel, melyet a banda szülővárosában, Torontóban vettek fel. A 'The Curse Lives On' "tökéletes leképezése mindannak, amit a power / thrash metal műfaj tesz az ember lelkével. Mély, sötét és hangos zene-orkán támad - érezd a végtelen FÉLELMET!".

Patrick Mulock énekes elmondta: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy elhozhatjuk nektek a 'The Curse Lives On' albumot! A Phear egy valódi koncert-banda hírében áll, ezért mi most összeválogattuk kedvenc live-dalainkat a torontói bulikról. Továbbá feltettünk a lemezre egy 'Dirty Work' című stúdió-dalt és az Iron Maiden 'Rime Of The Ancient Mariner' című számának felvétele is. Van elvesztegetnivaló 15 perced, nézz fel a YouTube-ra és tekintsd meg a Phear-féle 'Rime Of The Ancient Mariner' videóját. Köszönet mindenkinek a támogatásért!".

A tracklista:
01. Rime Of The Ancient Mariner (Iron Maiden cover)
02. Dirty Work
03. Don’t Scream
04. Motives Unknown
05. Bloodline
06. Heaven
07. In The Name Of…
08. Regan’s Dream

Alább megtekinthető a banda "merész és epikus" Iron Maiden-feldolgozása, a 'Rime Of The Ancient Mariner' hivatalos videoklipje.

Mulock a következőképpen nyilatkozott: “Fennállásunk legelső feldolgozása, a ‘Rime Of The Ancient Mariner’ egy igazán különleges tétel. Sosem fogom elfelejteni, amikor először hallottam ezt az akkordot - persze tisztában voltam vele, hogy itt egy hét-húros gitárról van szó, de - totálisan le voltam nyűgözve; megállás nélkül csak vigyorogtam, és azt mondtam: ‘Na, erről van itt szó!’. Aztán ott van a ‘Dirty Work’ című szám, ami némi Alice In Chains-feelinget visel magán, és persze az is nagyon faszául sült el a stúdióban! Továbbá felkerült még erre az EP-re néhány koncertfelvétel... ’Don't Scream / Heaven / Regan's Dream’... emlékszem, milyen ideges voltam azon a koncerten... Még haza sem értem Európából, három napon belül már fel kellett lépnünk. A buli azonban remek ütemben zajlott - öt perc után totálisan magávé tettük a feelinget”.

A koncertlemezt az Amazonon lehet megrendelni.

Később közzétették a 'Dirty Work', majd a 'Motives Unknown' hivatalos videóját is:

A Phear debütáló, 'Insanitarium' című nagylemeze eredetileg független gondozásban jelent meg 2015-ben. A lemezt 2018. november 30-án újra kiadták hivatalos formában, Amerikában az RFL Records, Európában a Cargo Records, Japánban pedig a Tower Records jóvoltából.

A tracklista:
01. Regan’s Dream 
02. Don’t Scream
03. Fallen 
04. Heaven 
05. Delusions 
06. Proud

07. The Drowning Man 
08. Until You Die 
09. Motives Unknown 
10. Bloodline 
11. In the Name Of...
12. Sea of Lies 
13. Snap!

Íme az 'Insanitarium' aktuális ízelítője, a 'Fallen' című szám hivatalos videokipje:

Bővebb infók a bandáról a Phearband.com oldalon érhetők el.


'The Curse Lives On' címmel jelentette be első koncertlemezét a PHEAR
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.