Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE ROAD - nevet változtatott és új dalt mutatott be a Hypocrisy, a The Haunted és a Konkhra egykori tagjai alkotta ROAD TO JERUSALEM

2019-08-02
A koppenhágai székhelyű The Road zenekar (korábban Road To Jerusalem) bemutatta első 2019-es felvételét.

A The Road projektet Per Møller Jensen (The Haunted, Invocater, Konkhra) dobos, Andreas Holma (Hypocrisy, Scar Symmetry, Soilwork) basszusgitáros, Michael Skovbakke (Konkhra) gitáros és Josh Tyree énekes alkotja. A banda debütálásképpen 2018-ban egy 10 számos albumot rögzített, többnyire a koppenhágai Ark Stúdióban, Søren Henner hangmérnök társaságában. A hanganyag keverését a híres Tue Madsen (Rob Halford, Meshuggah, Heaven Shall Burn) végezte.

A zenekar ekkor még Road To Jerusalem néven működött, és a svéd ViciSolum Productions kiadó kötelékébe tartozott.

A debütáló Road To Jerusalem album 2018. március 2-án jelenhetett meg, de a csapat nem sokkal ezután nevet változtatott: mostantól szimplán The Road néven ismerhetjük a zenekart.

A The Road a 2019-es évben több önálló single-dalt is kiad - ezek közül az első a 'John Henry', ami itt elérhető hivatalos videoklip formájában:

Alább meghallgathatjuk a banda (Road To Jerusalem) első, 'Behold In Now' és 'Under Your Skin' című single-dalait, valamint nézzük meg a legutóbbi, 'Widowmaker' című single videoklipjét, amit a tehetséges Mariam Zakarian rendezett.

A bandáról bővebb infók a Facebookon olvashatók.


THE ROAD - nevet változtatott és új dalt mutatott be a Hypocrisy, a The Haunted és a Konkhra egykori tagjai alkotta ROAD TO JERUSALEM
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.