Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

L.A. GUNS - itt az új videoklip, a 'The Flood's The Fault Of The Rain'!

2017-10-17
A legendás hollywoodi glam-metal banda két ikonikus alakja, Phil Lewis énekes és Tracii Guns gitáros egyesült újjá.

A klasszikus, '80-as évekbeli hard rock és heavy metal színtér továbbra is újonnani virágkorát éli, de egy speciális reunion mindvégig a rajongók toplistájának élén maradt: ez pedig Tracii Guns és Philip Lewis dalszerzői közreműködése az L.A. Guns-banner alatt. Ami az utóbbi évtizedekben még úgy tűnt, reményvesztésre van ítélve, most valóra vált: a mindenkori glam-metal szcéna két ikonikus alakja újra összehozta eredeti bandáját!

Tracii Guns és Phil Lewis tehát újjáegyesült az L.A. Guns színeiben; sőtmitöbb, kiadtak egy vadonatúj albumot, 'The Missing Peace' címen.

Az október 13-án megjelent album kapcsán Tracii elmondta: "A 'The Missing Peace' egy vérbeli definitív album. Olyan dalok vannak rajta, amiket az elmúlt 12 évben írtam, különféle rockzenei projektek keretében. Némi blues, némi klasszikus, és persze megannyi tökös hard-rockos beütésre kell tehát számítani. Nagyon büszke vagyok ezekre a nótákra és a banda összes tagjára, dalszerzőjére! Az L.A. Guns rajongók szó szerinti kényeztetésben részesülnek!".

Az L.A. Guns tagjai sosem törekedtek arra a csinos poszter-srác feelingre, amit koruk legtöbb pionírja előszeretettel öltött magára; ez a banda annál inkább egy vérbeli, harcrakész gengszter-csapat érzetét sugározta magából. Eme tökös imáz ellenére azonban a zenekar minden időben képes volt bombasztikus slágereket, balladákat szerezni (ilyen például a klasszikus 'The Ballad Of Jayne') - ezek egyértelműen magas szintű dalszerzői tudásról tanúskodnak; ezt nem is tagadhatná senki. A lényeg most annyi, hogy a 'The Missing Peace' kétségkívül magán viseli az L.A. Guns mindenk kultikus védjegyét - egy izgalmas és vitláis albumról van tehát szó, ami tovább gazdagítja a banda nagy múltú történelmét.

Lévén Tracii és Phil újra együtt - minden közös élménnyel, tapasztalattal és bölcsességgel a hátuk mögött - a 'The Missing Peace' garantáltan kielégíti a banda hardcore rajongóinak igényét (főként a debütáló lemez, a 'Cocked and Loaded' és a 'Hollywood Vampires' fanatikusait), egyben a világszerte magasan elismert "comeback" albumok ('Man in the Moon', 'Waking the Dead') fanjait. Tulajdonképpen az új album a következő logikus lépés a 'Waking the Dead' album koncepcióját követően: a 'The Missing Peace' tele van erős rock-himnuszokkal, epikus kompozíciókkal és persze lassabb nótákkal, melyek egytől egyig azt bizonyítják, hogy "nem mindig kell ahhoz egy furgon, hogy letarold az embereket a lábukról".

A tracklista:
01. All The Same To Me
02. Speed
03. Drop Of Bleach
04. Sticky Fingerz
05. Christine
06. Baby Gotta Fever
07. Kill It Or Die
08. Don't Bring A Knife To A Gun Fight
09. The Flood's The Fault Of The Rain
10. The Devil Made Me Do It
11. The Missing Peace
12. Gave It All Away

Elsőként a 'Speed' című számot osztotta meg a banda; méghozzá hivatalos videoklip formájában. Tracii Guns ezt a dalt "a klasszikus 'I WANT IT NOW!' extrém gyors változataként" definiálja". A hard rock ínyenceinek érdemes nyitva tartani a füleiket, mivel az egyik versében felfedezhető egy utalás a Deep Purple legendás 'Highway Star' slágerére!

Az új klip 'így-készült' videója alább elérhető:

Újabban megjelent a 'The Flood's The Fault Of The Rain' klipje, valamint a 'Baby Gotta Fever' és a 'Christine' című szám is:

Az L.A. Guns egy nagyszabású amerikai turnén mutatja be az új albumot. A körút 2017 júliusától egészen 2018 februárjáig tart. 2017. november 6-án a tatabányai Roxxy Klubban is fellép a banda (a koncert Facebook-eseménye itt érhető el). A körútról bővebb infók a www.laguns.net oldalon találhatók.

Az L.A. Guns év elején kiadott egy retrospektív albumot, 'Fistful of Guns' címen - erről bővebben itt írtunk.


L.A. GUNS - itt az új videoklip, a 'The Flood's The Fault Of The Rain'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.