Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LYNCH MOB - videoklip készült a 'The Brotherhood' album 'Miles Away' című számához

2017-10-28
Az egykori Dokken gitáros George Lynch aktuális bandája, a Lynch Mob szeptember folyamán új nagylemezzel tért vissza...

A 'The Brotherhood' albumot 2017. szeptember 8-án adta ki a Rat Pak Records. A rendeléseket itt lehet leadni.

A Chris "The Wizard" Collier (Flotsam And Jetsam, Prong, KXM) által producelt 'The Brotherhood' 11 vadonatúj, vérbeli hard rock nótát tartalmaz. A Lynch Mob új albuma minden bizonnyal nagy sikereket fog aratni a banda régi rajongói, valamint a "jó öreg hard rock-feelingre" vágyó zenekedvelők között. Oni Logan énekes és George Lynch párosítása ezúttal is perfektül funkcionál; nem is beszélve Sean McNabb basszer és Jimmy D’Anda dobos szilárd ritmus-szekciójáról. Kezdve a nyitó, 'Main Offender' című szám súlyos riffjétől, egészen a dallamos, 'Miles Away' című album-fináléig, a Lynch Mob ismét bebizonyítja, hogy saját karriere és saját műfaja színterének csúcsán áll!

Az új lemez kapcsán Oni Logan így szólt: “Lévén ezzel a felállással - amit Sean McNabb és Jimmy D’Anda tesz teljessé - immáron többezer mérföldön túl vagyunk, egy igazi farkas-hordaként jellemezhetjük magunkat. Innen ered az album elnevezése, a 'The Brotherhood'. Hangzását tekintve egyébként kísérletezősebb, kalandosabb, és talán egy kicsit sötétebb, zordabb anyagra kell számítani. A lényeg az, hogy mindig egyre távolabb jussunk a kiinduló ponttól. A '90-es évek elején adtuk ki az első Lynch Mob albumot, ami maghatározó volt hangzásunk, és persze saját egyéniségünk számára. Most itt vagyunk, 27 évvel később: George és én most is együtt feszítünk. Mint zenészek és dalszerzők, ez az igazán fontos számunkra. Egyéb esetben becsapnánk magunk és becsapnánk titeket is”.

George Lynch hozzáteszi: "Egységes bandaként írtuk meg ezt az albumot, aminek címe kiválóan reflektál arra, amiről ez a zenekar szól - pontosabban nem csak ez, hanem mindegyik banda, aminek gyerekkorom óta tagja voltam. Ez az én második családom. Ők a testvéreim. Együtt rengeteg mindenen átmégy, rengeteget tapasztalsz. Később ez pedig a zenéd részévé válik".

Az első új single-dalok, a 'Main Offender' és a 'Mr. Jekyll And Hyde' lentebb elérhetők hivatalos videoklip formájában, az album hivatalos sajtós EPK-jával egyetemben. Október végén megjelent a legfrissebb klip, a 'Miles Away' is.

Bővebb infók a 'The Brotherhood' lemezről, és annak előrendeléséről a lenti képre kattintva érhetők el.

A Lynch Mob 2015. augusztus 21-én adta ki legutóbbi, nyolcadik, 'Rebel' című stúdiólemezét - erről bővebben itt írtunk.


LYNCH MOB - videoklip készült a 'The Brotherhood' album 'Miles Away' című számához
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.