Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LORD OF THE LOST - új szöveges klip a 'Swan Songs' album második részéhez: 'My Better Me'

2017-11-01
A német gothic metal banda kiadta klasszikus zenei 'Swan Songs' című sorozata újabb epizódját.

A 'Swan Songs' sorozattal a Lord Of The Lost bemutatja, milyen mesterien képes kemény zenét klasszikus muzsikával ötvözni. A hamburgi dark-rockerek immáron második alkalommal rögzítettek albumot eme grandiózus stílusban. Újabb mesterművük, a 'Swan Songs II' október 6-án jelent meg, a Napalm Records jóvoltából, rajta napjaink legkiválóbban megkomponált dark rock-szimfóniáival, melyeket drámai hangszerelés és kamarazenekar kísér.

A karizmatikus mester, Chris Harms által vezetett csapat az alábbi közleményt adta a 'Swan Songs II' kapcsán: "Nyugodtan mondhatjuk, hogy a 'Swan Songs' egyfajta mellék-projekt részünkről, viszont a 'Swan Songs II'-t 10 vadonatúj dal alkot; így önálló, független albumként is felfogható. Miután lezajlott koncerünk a Gothic Meets Classic fesztiválon, akkor kezdtük el először újrakomponálni dalainkat egy szimfónikus nagyzenekar részvételével. Ez történt 2014-ben; egy évvel később pedig kiadtuk az első 'Swan Songs' albumot, ami végül hatalmas sikernek bizonyult. Teltházas koncertek, rengeteg érzelem és könny, valamint egy megható hangvételű albummal a hátunk mögött, természetesen mindvégig motiváltak maradtunk. Kreativitásunk pedig újabb fejezetet eredményezett: ezúttal totálisan új dalokat hallhattok ebben a jól bevált stílusban, a 'Swan Songs II' albumon".

A 'Swan Songs II' albumon az alábbi dalok kaptak helyet:

01. Waiting For You To Die
02. Lighthouse
03. The Broken Ones
04. My Better Me
05. Ribcages
06. Wander In Sable
07. The Devil You Know
08. We Were Divine
09. From The Brink Of The Other World
10. Fall Asleep

Lentebb elérhető a hivatalos album-előzetes, valamint a 'Waiting For You To Die' szöveges videója, plusz a 'Lighthouse' és a 'The Broken Ones' hivatalos kisfilmje. November elején bemutatták a 'My Better Me' dal szöveges klipjét is.

A 'Swan Songs II' ópusz megrendelhető digipak CD-n, gatefold LP-n, valamint digitális formában. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az új kiadvány promóciójával egy nagyszabású európai turnét bonyolít le a banda - ennek dátumai és állomásai itt érhetők el.

Az új album speciális box-szett változatának "kicsomagoló" videója alább érhető el:


LORD OF THE LOST - új szöveges klip a 'Swan Songs' album második részéhez: 'My Better Me'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.