Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Karantén-klippel jelentkezett a TOMBS zenekar: 'The World Is Made Of Fire'

2020-04-22
A brooklyni black / sludge metalista Tombs együttes is kihasználja az elszigeteltséget.

A Tombas tagjai jelenleg is zenét szereznek otthonaikban. A karantén és a dalírás közepette pedig arra is jutott idejük, hogy megosszanak egy "házi jam-session videót", amiben külön-külön előadják a 'The World Is Made Of Fire' című instrumentális dalt (ami eredetileg 2016-os, 'All Empires Fall' című nagylemezükön szerepel) - ennek felvétele itt megtekinthető:

Sőtmitöbb, a Tombs kiadott egy eddig közzé nem tett koncertfelvételt, melyen 2019-es, Chicago-beli koncertjük (Livewire Lounge) anyaga hallható. A Spenser Morris által rögzített, négyszámos koncert-EP az 'Abraxas Ritual: Live in Chicago' címet viseli - az alábbi lejátszó révén megvásárolható digitális formában:

A Tombs együttes 'Monarchy of Shadows' címmel adta ki új EP-jét február 28-án. A Tombs új mini-lemezét a banda új partnere, a Season Of Mist gondozza. Az új stúdióalbum a 2017-es nagylemez, a 'The Grand Annihilation' folytatása - ezt az albumot még a Metal Blade Records adta ki. A 'Monarchy of Shadows' azt a "blackened, post-metal" vonalat viszi tovább, amiről a Tombs a 2007-es debütáló EP óta ismert; de ugyanakkor mégis ez a banda eddigi "legkísérletezősebb" albuma.

A 'Monarchy of Shadows' borítóját egy Valnoir nevű művész készítette. Az EP megrendelhető itt.

A tracklista:
01. Monarchy Of Shadows
02. Once Falls The Guillotine
03. Necro Alchemy
04. Man Behind The Sun
05. The Dark Rift
06. Path Of Totality (Midnight Sun)

Lentebb meghallgatható az EP teljes egészében:


Karantén-klippel jelentkezett a TOMBS zenekar: 'The World Is Made Of Fire'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.